3 Replies Latest reply on Dec 12, 2011 6:45 AM by Magesh Bojan

    ESB webservice_producer example

    Alonzo Burns Newbie

      Team,

       

      I deployed the webservice_producer example that comes with JBoss ESB 4.9.  When sending a jms message from my standalone client, the server output is:

       

      INFO  [org.apache.juddi.api.impl.InquiryHelper] uddi:juddi.apache.org:bd2845d1-e3e9-49e9-855d-21bb8c05a2f4 is modified 17:07:23 CEST 2011 1316185643628

      17:25:55,084 INFO  [org.jboss.soa.esb.client.ServiceInvoker] Badly formed EPR [EPR: PortReference < <wsa:Addresshttp://localhost:8765/> >] for Service [MyServiceCategory:MyWSProducerService] and Message [header: [  ]].Courier for EPR not supported: ESB-unaware EPR used!

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT] [Quickstart_webservice_producer] BEFORE invoking jbossws endpoint:

       

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT] [<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:good="http://webservice_producer/goodbyeworld">

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT]    <soapenv:Header/>

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT]    <soapenv:Body>

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT]       <good:sayGoodbyeWithoutResponse>

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT]          <message>Goodbye!!</message>

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT]       </good:sayGoodbyeWithoutResponse>

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT]    </soapenv:Body>

      17:25:55,117 INFO  [STDOUT] </soapenv:Envelope>].

       

      17:25:55,117 WARN  [org.jboss.soa.esb.listeners.message.ActionProcessingPipeline] No fault address defined for fault message! To: JMSEpr [ PortReference < <wsa:Address jms:localhost:1099#queue/quickstart_webservice_producer_esb/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.factory.initial : org.jnp.interfaces.NamingContextFactory/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.provider.url : localhost:1099/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.factory.url.pkgs : org.jnp.interfaces/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:destination-type : queue/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:destination-name : queue/quickstart_webservice_producer_esb/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:specification-version : 1.1/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:connection-factory : ConnectionFactory/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:persistent : true/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:acknowledge-mode : AUTO_ACKNOWLEDGE/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:transacted : false/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:type : urn:jboss/esb/epr/type/jms/> > ] MessageID: df499dbf-2853-4fa5-8865-409480f56b81 RelatesTo: jms:correlationID#df499dbf-2853-4fa5-8865-409480f56b81

      17:25:55,117 INFO  [org.apache.juddi.api.impl.InquiryHelper] uddi:juddi.apache.org:aa0bec1a-d2c3-4eda-b342-27306a5e3940 is modified

       

      The "JBossWSAdapter" is not invoked. What am I doing wrong? I get the same server output when sending a message over http. I know the service is deployed because I verified it from the JBoss WS console.  Any help is appreciated.