2 Replies Latest reply on Nov 11, 2011 10:33 AM by Alessio Soldano

    JAX-WS webservices are not working in JBoss-5.1.0.GA or JBoss-eap-5.1

    Basavaraj Patil Newbie

      Hi,

       

      Problem:

      JAX-WS is not working in JBoss 5.1.0.GA and JBoss-eap-5.1 version. I tried with default JBoss native stack and JBoss CXF stack.

       

      Brief Details:

      Earlier we used Axis1.4 for webservices now I modified WebServices using JAX-WS which Oracle JDK 1.6 provides, deployment works fine in JBoss 4.x, WebLogic 10.x, WebSphere 7.x and WSDLs are exposed properly. The same deployment WAR file did not work in JBoss-5.1.0.GA and JBoss-eap-5.1. So i tried debugging my code, request is coming till doGet() method in my WSServlet class and then it goes within JBoss Servlet class, from here onwards I am clueless because no errors thrown.

      Note: Earlier webservices using Axis 1.4 works great in Jboss-5.1.0.GA and Jboss-eap-5.1

       

      web.xml details as below:

      -----

            <listener>

                  <description>Test Listener</description>

                  <listener-class>com.adminserver.web.helper.WSContextListener</listener-class>

            </listener>

       

          <servlet>

              <servlet-name>jax-ws</servlet-name>

              <servlet-class>com.client.web.helper.WSServlet</servlet-class>

              </servlet>

          <servlet-mapping>

              <servlet-name>jax-ws</servlet-name>

              <url-pattern>/services/*</url-pattern>

          </servlet-mapping>

      -------

      Please go through attachments for WSContextListener.java and WSSServlet.java detail

       

      Error Details:

      Strange thing is, I am not getting any errors in log file as well on the browser, getting blank page on browser (I mean complete white web page).

       

      Options I tried:

      I tried disabling security details in security-jboss-beans.xml and security-policies-jboss-beans.xml (security under deploy folder) thinking that anything is blocking related to security.

      Also I tried disabling jboss-web.xml from jbossws-console.war folder in deploy, but did not help much.

       

      Can you please let me know views? Also please let me know anything I am missing or need more information to understand this issue.