2 Replies Latest reply on Dec 2, 2011 5:08 AM by Arun V G

    Weird behaviour in HTTPS mode

    Arun V G Newbie

      Hi All,


      We  are getting an issue in our web application when working in the Secure mode. We have configured  Jboss 4.0 to work in the HTTPS mode , the HTTP port is disabled.


      Suppose the  URL to access our appl is





      on this we get the login page and if we change the url in the browser as




      i.e changing the  url  to http from https we are getting the screen refreshed . We were expecting  a page not found


      If we did the same activity after login  the page gets refreshed and if we click any other link or button  browser doesnot get the response.


      Jboss server log has error  like


      avax.net.ssl.SSLException: Unrecognized SSL message, plaintext connection?

      at sun.security.ssl.InputRecord.handleUnknownRecord(InputRecord.java:541)

      at sun.security.ssl.InputRecord.read(InputRecord.java:374)

      at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.readRecord(SSLSocketImpl.java:861)

      at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.performInitialHandshake(SSLSocketImpl.java:1262)

      at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.startHandshake(SSLSocketImpl.java:1289)

      at sun.security.ssl.SSLSocketImpl.startHandshake(SSLSocketImpl.java:1273)

      at org.apache.tomcat.util.net.jsse.JSSESocketFactory.handshake(JSSESocketFactory.java:119)



      Can we catch this in our application and throw an error page. Any hint


      We tried  the same in weblogic 10g and the same thing occurs but with a differrent log


      <BEA-090475> <Plaintext data for protocol HTTP was received from peer localhost - instead of an SSL handshake.>