3 Replies Latest reply on Dec 13, 2011 2:30 AM by Jean-Frederic Clere

    ajp_marshal_into_msgb - No such method \x80d\x01\x03\x01

    Derric Moses Newbie

      We started getting "All workers are in error state" messages on our webservers.

       

      When the application server starts up the mod_cluster manager shows it in a NOTOK state and constantly throws these error messages.  This problem happened on both servers out of nowhere after the servers had been running for months.

       

      [Thu Dec 08 23:31:33 2011] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://prodcluster). All workers are in error state

      [Thu Dec 08 23:31:33 2011] [error] proxy: ajp: disabled connection for (10.70.2.0)

      [Thu Dec 08 23:31:34 2011] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://prodcluster). All workers are in error state

      [Thu Dec 08 23:31:38 2011] [error] ajp_marshal_into_msgb - No such method \x80d\x01\x03\x01

      [Thu Dec 08 23:31:38 2011] [error] ajp_send_header: ajp_marshal_into_msgb failed

      [Thu Dec 08 23:31:38 2011] [error] (120010)APR does not understand this error code: proxy: AJP: request failed to 10.70.2.1:8009 (10

      .70.2.1)

      [Thu Dec 08 23:31:39 2011] [error] ajp_marshal_into_msgb - No such method \x80d\x01\x03\x01

      [Thu Dec 08 23:31:39 2011] [error] ajp_send_header: ajp_marshal_into_msgb failed

      [Thu Dec 08 23:31:39 2011] [error] (120010)APR does not understand this error code: proxy: AJP: request failed to 10.70.2.0:8009 (10

      .70.2.0)

      [Thu Dec 08 23:31:43 2011] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://prodcluster). All workers are in error state

      [Thu Dec 08 23:31:43 2011] [error] proxy: ajp: disabled connection for (10.70.2.1)

      [Thu Dec 08 23:31:44 2011] [error] proxy: CLUSTER: (balancer://prodcluster). All workers are in error state

      [Thu Dec 08 23:31:48 2011] [error] ajp_marshal_into_msgb - No such method \x80d\x01\x03\x01

      [Thu Dec 08 23:31:48 2011] [error] ajp_send_header: ajp_marshal_into_msgb failed

      [Thu Dec 08 23:31:48 2011] [error] (120010)APR does not understand this error code: proxy: AJP: request failed to 10.70.2.0:8009 (10

      .70.2.0)

       

       

      On the webserver we were originaly using 1.1 versions of mod_cluster but upgraded to 1.1.3 during troubleshooting but got the same results. 

      are using the binary httpd provided with mod_cluster 1.1.3.  On the JBoss side we are using the 1.1.3 mod_cluster.sar as well.

       

      It seems like a communication problem but all the servers are in the same vlan with no access restrictions and like i mentioned eariler this has been up and running for months. 

       

      Any ideas why this would just stop workin or what the message "ajp_marshal_into_msgb - No such method \x80d\x01\x03\x01" means?