0 Replies Latest reply on Jan 3, 2012 4:11 AM by Jack Lara

    no HornetQAIO in java.library.path

    Jack Lara Newbie

      After putting the "standalone-full.xml" server in DEBUG mode by doing the following steps

       

      <profile>

      <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:logging:1.1">

         <console-handler name="CONSOLE">

           <level name="DEBUG"/>                                       <!--Debug-->

      .

      .

      .

      <root-logger>

      <level name="DEBUG"/>                                          <!--Debug-->

         <handlers>

           <handler name="CONSOLE"/>

           <handler name="FILE"/>

        </handlers>

      </root-logger>

       

       

      Once this was done, I am seeing the below java.lang.UnsatisfiedLinkError

       

      13:26:13,441 FINE  [org.hornetq.core.asyncio.impl.AsynchronousFileImpl] (MSC service thread 1-3) HornetQAIO -> error loading the native library: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no HornetQAIO in java.library.path

                at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1738) [:1.6.0_26]

                at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823) [:1.6.0_26]

                at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1028) [:1.6.0_26]

                at org.hornetq.core.asyncio.impl.AsynchronousFileImpl.loadLibrary(AsynchronousFileImpl.java:91) [hornetq-core-2.2.7.Final.jar:]

                at org.hornetq.core.asyncio.impl.AsynchronousFileImpl.<clinit>(AsynchronousFileImpl.java:118) [hornetq-core-2.2.7.Final.jar:]

                at org.hornetq.core.journal.impl.AIOSequentialFileFactory.isSupported(AIOSequentialFileFactory.java:94) [hornetq-core-2.2.7.Final.jar:]

                at org.jboss.as.messaging.HornetQService.start(HornetQService.java:87) [jboss-as-messaging-7.1.0.Beta1.jar:]

                at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.startService(ServiceControllerImpl.java:1824) [jboss-msc-1.0.1.GA.jar:]

                at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1759) [jboss-msc-1.0.1.GA.jar:]

                at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886) [:1.6.0_26]

                at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908) [:1.6.0_26]

                at java.lang.Thread.run(Thread.java:662) [:1.6.0_26]

       

      How can I fix this issue? Is this related to the issue seen in http://community.jboss.org/thread/176809

       

      The same issue is been seen in jboss-as-7.1.0.CR1b, jboss-as-7.1.0.CR1 and jboss-as-7.1.0.Beta1 (did not tested on other version on AS7)