3 Replies Latest reply on Feb 21, 2012 5:01 AM by Nick .

    Jackrabbit rar deployment error in Linux (Ubuntu)

    Nick . Apprentice

      I'm getting the following error when i try to deploy jacrabbit.rar in Linux OS.... But the same configuration is working like a charm in WIndow OS

       

      Failed to start service jboss.raxml."jackrabbit-jca-1.6.5_1": org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.raxml."jackrabbit-jca-1.6.5_1": org.jboss.msc.service.StartException in anonymous service: Failed to start RA deployment [jackrabbit-jca-1.6.5]

      at org.jboss.as.connector.metadata.deployment.ResourceAdapterXmlDeploymentService.start(ResourceAdapterXmlDeploymentService.java:115)

      at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.startService(ServiceControllerImpl.java:1824) [jboss-msc-1.0.1.GA.jar:1.0.1.GA]

      at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1759) [jboss-msc-1.0.1.GA.jar:1.0.1.GA]

      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886) [:1.6.0_13]

      at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908) [:1.6.0_13]

      at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) [:1.6.0_13]

      Caused by: org.jboss.msc.service.StartException in anonymous service: Failed to start RA deployment [jackrabbit-jca-1.6.5]

      at org.jboss.as.connector.metadata.deployment.ResourceAdapterXmlDeploymentService.start(ResourceAdapterXmlDeploymentService.java:99)

      ... 5 more

      Caused by: org.jboss.jca.deployers.common.DeployException: IJ020056: Deployment failed: file:/home/preethi/Workspaces/jboss/jboss-7-Final/standalone/tmp/vfs/temp3993fe1c0a39487e/jackrabbit-jca-1.6.5.rar-31a85925af56a8f9/contents/

      at org.jboss.jca.deployers.common.AbstractResourceAdapterDeployer.createObjectsAndInjectValue(AbstractResourceAdapterDeployer.java:1929)

      at org.jboss.as.connector.metadata.deployment.ResourceAdapterXmlDeploymentService$AS7RaXmlDeployer.doDeploy(ResourceAdapterXmlDeploymentService.java:149)

      at org.jboss.as.connector.metadata.deployment.ResourceAdapterXmlDeploymentService.start(ResourceAdapterXmlDeploymentService.java:97)

      ... 5 more

      Caused by: javax.resource.ResourceException: Failed to create session: Configuration file could not be read.

      at org.apache.jackrabbit.jca.JCAManagedConnectionFactory.createRepository(JCAManagedConnectionFactory.java:293)

      at org.apache.jackrabbit.jca.JCAManagedConnectionFactory.createConnectionFactory(JCAManagedConnectionFactory.java:124)

      at org.jboss.jca.deployers.common.AbstractResourceAdapterDeployer.createObjectsAndInjectValue(AbstractResourceAdapterDeployer.java:1682)

       

       

       

      Here is my rar subsystem configuration for jackrabbit.

       

      <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:resource-adapters:1.0">

                  <resource-adapters>

                      <resource-adapter>

                          <archive>

                              jackrabbit-jca-1.6.5.rar

                          </archive>

                          <transaction-support>

                              XATransaction

                          </transaction-support>

                          <connection-definitions>

                              <connection-definition class-name="org.apache.jackrabbit.jca.JCAManagedConnectionFactory" jndi-name="java:/jcrJCA" enabled="true" use-java-context="true" pool-name="jcrJCA-Pool" use-ccm="true">

                                  <config-property name="ConfigFile">

                                      ${jboss.server.config.dir}\jackrabbit\repository.xml

                                  </config-property>

                                  <config-property name="BindSessionToTransaction">

                                      true

                                  </config-property>

                                  <config-property name="HomeDir">

                                      ${jboss.server.data.dir}\jackrabbit

                                  </config-property>

                              </connection-definition>

                          </connection-definitions>

                      </resource-adapter>

                  </resource-adapters>

              </subsystem>

       

       

       

      One more thing i have noticed is, in Linux config-property tag name attribute value has to be first letter in capital but in windows it will accept both.

       

       

      Please help us out.