3 Replies Latest reply on Sep 7, 2011 4:55 PM by Trevor Sweeney

    EL not being evaluated

    Trevor Sweeney Newbie

      My project is running hibernate/jsf2/richfaces 4 and of course seam 3.  I hava a simple xhtml page





      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "DTD/xhtml1-strict.dtd">
      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"
            xmlns:h="http://java.sun.com/jsf/html"
            xmlns:f="http://java.sun.com/jsf/core"
            xmlns:a4j="http://richfaces.org/a4j"
            xmlns:rich="http://richfaces.org/rich">
      
      <f:view>
      
      <h:head>
              <title>JSF Demo</title>
      </h:head>
      <h:body>
              <h1>Does Weld Work?</h1>
              <!-- Your bean can be easily accessed via Expression Language -->
              \#{sfasdf}
              <p>My weld-injected bean says:  \#{tst.test}</p>
      </h:body>
      
      
      </f:view>
      </html>
      




      my bean



      @Named("tst")
      @ApplicationScoped
      public class tst{
              
              public tst(){
                      System.out.println("Constructing tst");         
              }
              
              public String getTest(){
                      return "TEST STRING!!";
              }
              
      }



      i would expect #{sfasdf} causes an error, however its just gone when rendering.   If i remove that bad bit i would expect that #{tst.test} runs get test... however its gone and the bean is never hit, nor is it even constructed.



      Any thoughts?