0 Replies Latest reply on Apr 8, 2008 11:16 PM by Pradeep Rao

    NullPointer exception when publishing project

    Pradeep Rao Newbie

      I Installed Eclipse for JEE (Eclipse Europa) binaries. I launched it and created a sample Web Project. I created a Embedded JBoss 4.2 server in Eclipse. I tried publishing my Sample web project on JBoss server It throws the follwoing exception :

      ----------------------
      !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2008-04-08 22:44:15.062
      !MESSAGE Could not publish to the server.
      !STACK 0
      java.lang.NullPointerException
      at org.eclipse.wst.common.componentcore.internal.util.ComponentUtilities.getDeployUriOfComponent(ComponentUtilities.java:327)
      at org.eclipse.jst.j2ee.internal.deployables.J2EEFlexProjDeployable.getURI(J2EEFlexProjDeployable.java:429)
      at org.eclipse.jst.server.generic.core.internal.publishers.AntPublisher.guessModuleName(AntPublisher.java:259)
      at org.eclipse.jst.server.generic.core.internal.publishers.AntPublisher.getPublishProperties(AntPublisher.java:224)
      at org.eclipse.jst.server.generic.core.internal.publishers.AntPublisher.publish(AntPublisher.java:110)
      at org.eclipse.jst.server.generic.core.internal.GenericServerBehaviour.publishModule(GenericServerBehaviour.java:84)
      at org.eclipse.wst.server.core.model.ServerBehaviourDelegate.publishModule(ServerBehaviourDelegate.java:749)
      at org.eclipse.wst.server.core.model.ServerBehaviourDelegate.publishModules(ServerBehaviourDelegate.java:835)
      at org.eclipse.wst.server.core.model.ServerBehaviourDelegate.publish(ServerBehaviourDelegate.java:669)
      at org.eclipse.wst.server.core.internal.Server.doPublish(Server.java:887)
      at org.eclipse.wst.server.core.internal.Server.publish(Server.java:874)
      at org.eclipse.wst.server.core.internal.PublishServerJob.run(PublishServerJob.java:72)
      at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

      -------------


      When i remove the project and start the embedded server it works perfectly. Can anyone help me with this ?