0 Replies Latest reply on Jul 26, 2011 5:36 AM by Raphaël M.

    Performance problem in production

    Raphaël M. Newbie

      I don't know what to do, i can't reproduce the problem that append in production mode.
      It doesn't seem to be a specific Seam problem. I used the  TimingFilter to trace the problem.


      Seam always does its job during the stress test, but the time of loading page increase.


      I don't know where to look to find the solution...have any leads for me...



      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter]    1.664 ms   1   HomeAction.init()
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter]    1.446 ms   1   AbonnementAction.isCompteurActif()
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter]    1.259 ms   1   AbonnementAction.zoneInvalidate()
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter]    0.252 ms   1   PanierAction.panierVide()
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter]    Seam :    4.621 ms
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter]    Filter: 2908.209 ms
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter] ************************************--------------***********
      10:14:48,720 INFO () [TimingFilter]    1.631 ms   1   HomeAction.init()
      10:14:48,720 INFO () [TimingFilter]    1.346 ms   1   AbonnementAction.isCompteurActif()
      10:14:48,720 INFO () [TimingFilter]    1.217 ms   1   AbonnementAction.zoneInvalidate()
      10:14:48,720 INFO () [TimingFilter]    0.255 ms   1   PanierAction.panierVide()
      10:14:48,720 INFO () [TimingFilter]    Seam :    4.449 ms
      10:14:48,720 INFO () [TimingFilter]    Filter: 4395.192 ms
      10:14:48,658 INFO () [TimingFilter] ************************************--------------***********