2 Replies Latest reply on Mar 3, 2012 12:55 PM by smaric1

    Problem --  Stopped deployment jbpm-gwt-console-server.war

    smaric1 Newbie

      Hi

       

      I have downloaded JBPM from here

      http://sourceforge.net/projects/jbpm/files/jBPM%205/jbpm-5.2.0.Final/

       

      I run

      ant start.demo

       

      and can see the JBoss App Server console and also the Guvnor webApp

       

      But the JBPM Console web fails to deloy

       

      [exec] 11:12:20,878 INFO  [org.jboss.as.server.controller] (HttpManagementService-threads - 3)

                Deployment of "jbpm-gwt-console-server.war" was rolled back with failure message

                          {"Services with missing/unavailable dependencies" => ["jboss.persistenceunit.\"jbpm-gwt-console-server.war#org.jbpm.persistence.jpa\"

                                    missing [ jboss.naming.context.java.jboss.datasources.jbpmDS ]","jboss.web.deployment.default-host./gwt-console-server.realm

                                    missing [ jboss.security.security-domain.jbpm-console ]"]}

      [exec] 11:12:21,155 INFO  [org.jboss.as.server.deployment] (MSC service thread 1-1) Stopped deployment jbpm-gwt-console-server.war in 278ms

       

      All of this is out of the box    ----   

      ??Should I have made some changes

       

      If not what is wrong

        • 1. Re: Problem --  Stopped deployment jbpm-gwt-console-server.war
          malabalu Newbie

          please verify that the following lines are found in standalone.xml in JBoss/standalone/configuration directory .

           

           

           

                          <security-domain name="jbpm-console" cache-type="default">

                              <authentication>

                                  <login-module code="UsersRoles" flag="required"/>

                              </authentication>

                          </security-domain>

           

          and also there shoule be a datasaource defined for jbpmDS

           

           

          I had the same problem outside of jbpm demo when i deployed them seperatly.

          1 of 1 people found this helpful
          • 2. Re: Problem --  Stopped deployment jbpm-gwt-console-server.war
            smaric1 Newbie

            Found an answer (of sorts here)

            https://community.jboss.org/message/641304#641304

             

            The clue seems to be

                 ant install.demo.noeclipse

            and followed by launching via

                 ant install.demo.noeclipse

             

            Originally I had just performed an

                 ant install.demo

             

            and do remember having some problems getting eclipse to run

             

            I think this comes down to running 64bit windows with latest Java JDK/JVMinstalled

            C:\Users\Stefan>java -version

            java version "1.7.0_02"

            Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_02-b13)

            Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 22.0-b10, mixed mode)

             

            So maybe there is something in the install process which fails during eclipse install - but stops the JBoss configuration from completing

            ?? does this make any sense