6 Replies Latest reply on Mar 6, 2012 5:15 AM by Andrej Podgorsek

    Running tests on remote machine - JBoss 7.1 Final doesn't deploy

    Andrej Podgorsek Newbie

      I can not run arquillian tests on remote machine I get on my dev machine the following error

       

      org.jboss.arquillian.container.spi.client.container.DeploymentException: Could not deploy to container

                at org.jboss.as.arquillian.container.ArchiveDeployer.deploy(ArchiveDeployer.java:68)

                at org.jboss.as.arquillian.container.CommonDeployableContainer.deploy(CommonDeployableContainer.java:142)

                at org.jboss.arquillian.container.impl.client.container.ContainerDeployController$3.call(ContainerDeployController.java:156)

                at org.jboss.arquillian.container.impl.client.container.ContainerDeployController$3.call(ContainerDeployController.java:123)

                at org.jboss.arquillian.container.impl.client.container.ContainerDeployController.executeOperation(ContainerDeployController.java:266)

                at org.jboss.arquillian.container.impl.client.container.ContainerDeployController.deploy(ContainerDeployController.java:122)

                at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

       

      ...

       

      Caused by: java.lang.RuntimeException: java.net.ConnectException: JBAS012174: Could not connect to remote://xyz:9999. The connection failed

                at org.jboss.as.controller.client.impl.AbstractModelControllerClient.executeAsync(AbstractModelControllerClient.java:113)

       

      ...

       

      Caused by: java.net.ConnectException: JBAS012174: Could not connect to remote://xyz:9999. The connection failed

                at org.jboss.as.protocol.ProtocolChannelClient.connectSync(ProtocolChannelClient.java:164)

       

      ...

       

      Caused by: javax.security.sasl.SaslException: Authentication failed: all available authentication mechanisms failed

       

      It looks like an auth problem but in arquillian.xml I can not find entry for uname and pwd!

       

      Arquillian.xml

       

      <arquillian xmlns="http://jboss.org/schema/arquillian"

          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

          xsi:schemaLocation="

              http://jboss.org/schema/arquillian

              http://jboss.org/schema/arquillian/arquillian_1_0.xsd">

       

          <container qualifier="jboss7" default="true">

                    <configuration>

                      <property name="managementAddress">xyz</property>

                      <property name="managementPort">9999</property>

                    </configuration>

        </container>

      </arquillian>

       

       

      I can connect from my dev machine to remote using Jboss-admin.sh without problem, so the error must be in application layer.