2 Replies Latest reply on Mar 21, 2012 10:29 AM by Bharat Savanur

    Jboss6.1 remote JMS connectivty

    Bharat Savanur Newbie

      Hi All,

       

      I am trying to connect to the remote Hornetq embeded inside Jboss6.1 Whenever i try to connect it, i am getting the error:

       

      M org.hornetq.core.logging.impl.JULLogDelegate warn

      WARNING: Tried 1 times to connect. Now giving up on reconnecting it. 2012-03-21 15:06:10,003 [main] ERROR com.tpt - <><DistributedProcess><Failed to create session factory><>

       

      <connectors>

            <connector name="netty">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyConnectorFactory</factory-class>

               <param key="host"  value="${jboss.bind.address:localhost}"/>

               <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.port:5445}"/>

            </connector>

           

            <connector name="netty-throughput">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyConnectorFactory</factory-class>

               <param key="host"  value="${jboss.bind.address:localhost}"/>

               <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.batch.port:5455}"/>

               <param key="batch-delay" value="50"/>

            </connector>

       

       

            <connector name="in-vm">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.invm.InVMConnectorFactory</factory-class>

               <param key="server-id" value="${hornetq.server-id:0}"/>

            </connector>

       

       

         </connectors>

       

       

         <acceptors>  

            <acceptor name="netty">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyAcceptorFactory</factory-class>

               <param key="host"  value="192.168.9.55"/>

               <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.port:5445}"/>

            </acceptor>

           

            <acceptor name="netty-throughput">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyAcceptorFactory</factory-class>

               <param key="host"  value="${jboss.bind.address:localhost}"/>

               <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.batch.port:5455}"/>

               <param key="batch-delay" value="50"/>

               <param key="direct-deliver" value="false"/>

            </acceptor>

       

       

            <acceptor name="in-vm">

              <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.invm.InVMAcceptorFactory</factory-class>

              <param key="server-id" value="0"/>

            </acceptor>

       

       

         </acceptors>

       

       

       

      Please let know me urgently.

        • 1. Re: Jboss6.1 remote JMS connectivty
          Andy Taylor Master

          your client cant connect to localhost i guess, you would have to give us more info

          • 2. Re: Jboss6.1 remote JMS connectivty
            Bharat Savanur Newbie

            My Problem is similar to the one you answered in this thread...https://community.jboss.org/thread/169712

            Hornetq2.2.2 client failed to create session factory to connect on server but when i try to connect to the following configuration :

              <connector name="netty">

                     <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyConnectorFactory</factory-class>

                     <param key="host"  value="${192.168.9.23}"/> -- IP of my machine where jboss6.1 is running

                     <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.port:5445}"/>

                  </connector>

              <acceptor name="netty">

                     <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyAcceptorFactory</factory-class>

                     <param key="host"  value="${jboss.bind.address:0.0.0.0}"/>

                     <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.port:5445}"/>

                  </acceptor>

             

            Now i am running a simple ims- client on the different machine and i start the server with -b 0.0.0.0.

            But when i try to connect the using this client code i get the above error.

             

            And my client connects to local but it doesnt connect to remote.