0 Replies Latest reply on Apr 10, 2012 10:46 AM by Rishi gautam

    Issue while setting RichFace 4.2 Web Project

    Rishi gautam Newbie

      I am trying to create a simple Richface 4.2 project. Following are jars that i used

      JARS.JPG

       

      PROJECT JAR.JPG

       

      All the jars as per RichFace-4.2 documentation is added.

      Now on publishing it on server, I am getting following error:

       

      INFO: RichFaces Core Implementation by JBoss by Red Hat, version v.4.2.0.Final
      Apr 10, 2012 7:41:40 PM org.richfaces.application.InitializationListener logWarningWhenConnectionFactoryPresent
      WARNING
      : JMS API was found on the classpath; if you want to enable RichFaces Push JMS integration, set context-param 'org.richfaces.push.jms.enabled' in web.xml
      <Apr 10, 2012 7:41:40 PM IST> <Warning> <HTTP> <BEA-101162> <User defined listener org.apache.myfaces.webapp.StartupServletContextListener failed: java.lang.NoClassDefFoundError: javax/faces/view/facelets/FaceletCacheFactory.
      java
      .lang.NoClassDefFoundError: javax/faces/view/facelets/FaceletCacheFactory
      at java
      .lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
      at java
      .lang.ClassLoader.defineClassCond(ClassLoader.java:630)
      at java
      .lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:614)
      at java
      .security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:141)
      -
      -
      Apr 10, 2012 7:41:41 PM com.sun.faces.config.ConfigureListener contextDestroyed
      SEVERE
      : Unexpected exception when attempting to tear down the Mojarra runtime
      java
      .lang.IllegalStateException: Application was not properly initialized at startup, could not find Factory: javax.faces.application.ApplicationFactory
      at javax
      .faces.FactoryFinder$FactoryManager.getFactory(FactoryFinder.java:800)
      at javax
      .faces.FactoryFinder.getFactory(FactoryFinder.java:302)
      at com
      .sun.faces.config.InitFacesContext.getApplication(InitFacesContext.java:104)
      -
      -
      Apr 10, 2012 7:41:41 PM IST> <Error> <Deployer> <BEA-149265> <Failure occurred in the execution of deployment request with ID '1334067099535' for task '8'. Error is: 'weblogic.application.ModuleException: '
      weblogic
      .application.ModuleException:
      at weblogic
      .servlet.internal.WebAppModule.startContexts(WebAppModule.java:1510)
      at weblogic
      .servlet.internal.WebAppModule.start(WebAppModule.java:482)
      -
      -
      <Apr 10, 2012 7:41:41 PM IST> <Error> <Deployer> <BEA-149202> <Encountered an exception while attempting to commit the 7 task for the application '_auto_generated_ear_'.>
      <Apr 10, 2012 7:41:41 PM IST> <Warning> <Deployer> <BEA-149004> <Failures were detected while initiating start task for application '_auto_generated_ear_'.>
      <Apr 10, 2012 7:41:41 PM IST> <Warning> <Deployer> <BEA-149078> <Stack trace for message 149004
      weblogic
      .application.ModuleException:
      at weblogic
      .servlet.internal.WebAppModule.startContexts(WebAppModule.java:1510)

       

       

       

      web.xml is default generated by eclipse. Its content is :

       

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <web-app xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee" xmlns:web="http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd" xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd" id="WebApp_ID" version="2.5">
       
      <display-name>RF4Test</display-name>
       
      <welcome-file-list>
         
      <welcome-file>index.html</welcome-file>
         
      <welcome-file>index.htm</welcome-file>
         
      <welcome-file>index.jsp</welcome-file>
         
      <welcome-file>default.html</welcome-file>
         
      <welcome-file>default.htm</welcome-file>
         
      <welcome-file>default.jsp</welcome-file>
       
      </welcome-file-list>
       
      <servlet>
         
      <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
         
      <servlet-class>javax.faces.webapp.FacesServlet</servlet-class>
         
      <load-on-startup>1</load-on-startup>
       
      </servlet>
       
      <servlet-mapping>
         
      <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
         
      <url-pattern>/faces/*</url-pattern>
       
      </servlet-mapping>
      </web-app>

       

      Server used is Oracle WebLogic Server 11gR1 PatchSet 4.

      Please help me in finding issue.

       

      Thanks