1 Reply Latest reply: Apr 19, 2012 12:30 PM by Jesper Pedersen RSS

    Missing jar in output or expected behaviour?

    Paolo Antinori Newbie

      Hi, I need your feedback about a behaviour that doesn't seem correct, unless I have missed something about Tattletale usage.

       

      In RHEL 6.3, I have executed the command without any specific parameter, pointing it to a JBoss SOA-P 5.2 installation directory.

       

      java -jar tattletale.jar  ~/jboss-soa-p-5/jboss-as/
      

       

      And the output was not reporting this .jar file:

       

      ~/jboss-soa-p-5/jboss-as/client/jbossall-client.jar
      

       

       

      In console I can see this log:

       

      Scan: null
      java.lang.NullPointerException
          at org.jboss.tattletale.core.NestableArchive.addParentArchive(NestableArchive.java:128)
          at org.jboss.tattletale.core.NestableArchive.<init>(NestableArchive.java:96)
          at org.jboss.tattletale.core.WarArchive.<init>(WarArchive.java:58)
          at org.jboss.tattletale.analyzers.WarScanner.scan(WarScanner.java:200)
          at org.jboss.tattletale.Main.execute(Main.java:594)
          at org.jboss.tattletale.Main.main(Main.java:1079)
      

       

       

      My version of java:

       

      $ java -version
      java version "1.6.0_31"
      Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_31-b04)
      Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 20.6-b01, mixed mode)
      

       

      Is this actually a bug or my use case is not supported?

       

       

      thank you

       

      paolo