0 Replies Latest reply on Apr 24, 2012 1:23 AM by i3719

    Fail to load seam component which is a module in JBoss 7.1.0.Final

    i3719 Newbie

      I have a common seam component class in a jar file.And I make it as a module(my.component).

      But a "Null pointer" error occurs when I load my ear.The component doesn't loaded.

      If I put this jar file in my ear/lib , it works well.But I have other ear use it too.

      How can I resole it?

       

       

      My jboss-deployment-structure.xml file:

          <jboss-deployment-structure>

            <!-- Make sub deployments isolated by default, so they cannot see each others classes without a Class-Path entry -->

            <ear-subdeployments-isolated>false</ear-subdeployments-isolated>

            <!-- This corresponds to the top level deployment. For a war this is the war's module, for an ear -->

            <!-- This is the top level ear module, which contains all the classes in the EAR's lib folder     -->

            <deployment>

               <dependencies>

                    <module name="my.component" export="true"/>

               </dependencies>

             </deployment>

         

            <sub-deployment name="jboss-seam.jar">

              <exclusions>

                   <module name="org.apache.log4j"/>

              </exclusions>

            </sub-deployment>

            <sub-deployment name="myejb.jar">

              <exclusions>

                    <module name="org.apache.log4j"/>

              </exclusions>

            </sub-deployment>

            <sub-deployment name="mywar.war">

              <exclusions>

                    <module name="org.apache.log4j"/>

                    <module name="javax.faces.api" slot="main"/>

                    <module name="com.sun.jsf-impl" slot="main"/>

              </exclusions>

            </sub-deployment>

          </jboss-deployment-structure>