1 Reply Latest reply on May 17, 2012 7:15 PM by Nikhil Gupta

    Enable SSL in LDAP for JBOSS 7.1 community version

    Nikhil Gupta Newbie

      Hi,

       

      I have bee trying to use LDAP for authentication process but i keep getting the error from Password Incorrect/Password Required.

       

      On the LDAP server i receive the error "that the message is plaintext and it should be SSL"

       

      Below are the configurations that i did in standalone.xml

       

                     <authentication>

                              <login-module code="org.jboss.security.auth.spi.LdapExtLoginModule" flag="required">

                                  <module-option name="java.naming.factory.initial" value="com.sun.jndi.ldap.LdapCtxFactory"/>

                                  <module-option name="java.naming.provider.url" value="ldap://<Server-Name>:<Port>"/>

                                  <module-option name="bindDN" value="ou=People,ou=Extranet,dc=motorola, dc=com"/>

                                  <module-option name="bindCredential" value="xxxxxxxxxx"/>

                                  <module-option name="baseCtxDN" value="cn=SPS Ebiz Administrator, ou=Service Accounts, ou=Applications, ou=extranet, dc=motorola, dc=com"/>

                                  <module-option name="baseFilter" value="(uniqueMember={0})"/>

                                  <module-option name="rolesCtxDN" value="ou=Groups,ou=Extranet,dc=motorola, dc=com"/>

                                  <module-option name="roleFilter" value="(uniqueMember={0})"/>

                                  <module-option name="roleNameAttributeID" value="cn"/>

                                  <module-option name="roleAttributeIsDN" value="true"/>

                                  <module-option name="allowEmptyPasswords" value="false"/>

                                  <module-option name="Context.REFERRAL" value="follow"/>

                                  <module-option name="throwValidateError" value="true"/>

                                  <module-option name="allowEmptyPasswords" value="true"/>

                              </login-module>

                          </authentication>

       

       

      Can someone please tell me what to change in the configuration to make it as SSL and if there is a document that can be helpful.

       

      Thanks in advance

       

      Nikhil