0 Replies Latest reply on May 30, 2012 4:38 PM by shashank bellary

    Symlinks in an exploded WAR are not supported in JBoss 7.1.1

    shashank bellary Newbie

      Hi Guys,

       

      I'm trying to migrate to JBoss 7.1.1 from 4.0.5.

       

      In our application we use lot of symlinks to support CMS content

      which is managed externally and to support some file bases caching.

      Here is how the deployment looks like

       

      JBoss 4.0.5:

      ---------------------

       

      Under "/deploy/jboss-4.0.5.GA/server/czen/deploy" we've our exploded

      WAR directory release.war

       

      Here release.war is a symlink to '/deploy/webapp/current' which in

      turn is a symlink to an actual release folder like

      '/deploy/webapp/release-version-xyz'

       

      'release-version-xyz' folder has the following structure

       

        -WEB-INF

        -JSP

        -Content

        -Cache

        -JS

        -CSS

       

      Here both Content and Cache folders are symlinks to

       

      /deploy/webapp/

       

      -CMSContent

      -Cache

       

      respectively. [note that symlinks are at multiple levels in the dir structure]

       

       

      This deployment structure worked perfectly fine on JBoss 4.0.5 and

      now I'm moving this app to JBoss 7.1.1 and here is the deployment

      structure

       

      Under "/deploy/jboss-as-7.1.1.Final/czen/deployments" I've moved our

      release.war as a symlink. Rest of the structure remains the same as

      mentioned above. With this setup JBoss 7 start up/ application

      initialization fails because it's not able to follow the symlink and

      find a file that my application is trying to read at startup. I

      looked over the documentation and forums to figure out a solution for

      this but no luck.

       

       

      Symlinks were supported in 4.0.5 through a configuration param in

      context.xml under jbossweb-tomcat55.sar. In 7.X version the context.xml

      support doesn't seem to be there. Following JIRAs are realted to this issue

       

      https://issues.jboss.org/browse/AS7-3414 and https://issues.jboss.org/browse/AS7-3357

       

      Is there some workaround for this issue? Please let me know.

       

      Thanks