0 Replies Latest reply on Jun 26, 2012 5:17 AM by atarifreak73

    JBoss 7 with Richfaces/JQuery

    atarifreak73 Newbie

      Hallo,

       

      I habe a problem with the migration from JBoss 6.1 to 7.1.

      Under JBoss 6.1 the projects runs perfectly.

       

      When I boot JBoss 7.1, I get the following Stacktrace:

       

      11:11:43,068 WARN  [org.jboss.modules] (MSC service thread 1-3) Failed to define class org.richfaces.webapp.PushServlet in Module "deployment.jsftest.war:main" from Servi
      ce Module Loader: java.lang.LinkageError: Failed to link org/richfaces/webapp/PushServlet (Module "deployment.jsftest.war:main" from Service Module Loader)
              at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.defineClass(ModuleClassLoader.java:396)
              at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.loadClassLocal(ModuleClassLoader.java:243)
              at org.jboss.modules.ModuleClassLoader$1.loadClassLocal(ModuleClassLoader.java:73)
              at org.jboss.modules.Module.loadModuleClass(Module.java:517)
              at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.findClass(ModuleClassLoader.java:182)
              at org.jboss.modules.ConcurrentClassLoader.performLoadClassUnchecked(ConcurrentClassLoader.java:468)
              at org.jboss.modules.ConcurrentClassLoader.performLoadClassChecked(ConcurrentClassLoader.java:417)
              at org.jboss.modules.ConcurrentClassLoader.performLoadClass(ConcurrentClassLoader.java:398)
              at org.jboss.modules.ConcurrentClassLoader.loadClass(ConcurrentClassLoader.java:120)
              at org.richfaces.webapp.RichFacesServletsInitializer.onStartup(RichFacesServletsInitializer.java:63) [richfaces-core-impl-4.2.2.Final.jar:4.2.2.Final]
              at org.jboss.as.web.deployment.JBossContextConfig.lifecycleEvent(JBossContextConfig.java:148) [jboss-as-web-7.1.1.Final.jar:7.1.1.Final]
              at org.apache.catalina.util.LifecycleSupport.fireLifecycleEvent(LifecycleSupport.java:115) [jbossweb-7.0.13.Final.jar:]
              at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:3845) [jbossweb-7.0.13.Final.jar:]
              at org.jboss.as.web.deployment.WebDeploymentService.start(WebDeploymentService.java:90) [jboss-as-web-7.1.1.Final.jar:7.1.1.Final]
              at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.startService(ServiceControllerImpl.java:1811)
              at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1746)
              at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(ThreadPoolExecutor.java:886) [rt.jar:1.6.0_20]
              at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:908) [rt.jar:1.6.0_20]
              at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) [rt.jar:1.6.0_20]
      Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/atmosphere/cpr/MeteorServlet
              at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method) [rt.jar:1.6.0_20]
              at java.lang.ClassLoader.defineClassCond(ClassLoader.java:632) [rt.jar:1.6.0_20]
              at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:616) [rt.jar:1.6.0_20]
              at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:141) [rt.jar:1.6.0_20]
              at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.doDefineOrLoadClass(ModuleClassLoader.java:327)
              at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.defineClass(ModuleClassLoader.java:391)
      
      

       

      I have download and put the atmosphere-runtime-0.9.6.jar in WEB-INF/lib, but no effect.

       

      In Firefox I get the JS-Errormessage "jQuery is not defined", but also this only under JBoss 7.1.

       

      Can someone help me please?