0 Replies Latest reply on Jul 12, 2012 7:56 PM by Siddharth Sehgal

    JBoss AS 7 not reading/loading JSP Files

    Siddharth Sehgal Newbie

      I am using Eclipse Jee Juno (32 bit for windows). I downloaded and installed JBoss tools & AS 7 from JBoss website. Everything is installed correctly to my knowledge and is running fine but when I am trying to run JSP files on server, It starts throwing errors. For just writing  "Hello" in the JSP file and running it on server


      the error shown is.



      An internal error occurred during: "Launching client".



      Console shows following details



      19:29:49,359 INFO [org.jboss.as.server.deployment.scanner] (DeploymentScanner-threads - 1) JBAS015003: Found First.war in deployment directory. To trigger deployment create a file called First.war.dodeploy

      19:29:49,593 INFO [org.jboss.as.remoting] (MSC service thread 1-1) JBAS017100: Listening on /

      19:29:49,687 INFO [org.jboss.as.remoting] (MSC service thread 1-2) JBAS017100: Listening on localhost/

      19:29:50,155 INFO [org.jboss.as.connector.subsystems.datasources] (MSC service thread 1-2) JBAS010400: Bound data source [java:jboss/datasources/ExampleDS]

      19:29:50,187 INFO [org.jboss.as.controller] (Controller Boot Thread) JBAS014774: Service status report

      JBAS014777: Services which failed to start: service jboss.web.connector.http:

      in service jboss.web.connector.http: JBAS018007: Error starting web connector



      I tried to run an a sample project in JBoss tools HTML 5 named poh5


      it gave following error


      An internal error occurred during: "Building JPA Projects".



      Console shows following details for this project



      19:29:49,156 INFO [org.jboss.as.server.deployment.scanner] (MSC service thread 1-1) JBAS015012: Started FileSystemDeploymentService for directory E:\EclipseEE\server\jboss-as-7.1.1.Final\jboss-as-7.1.1.Final\standalone\deployments

      19:29:49,343 ERROR [org.jboss.msc.service.fail] (MSC service thread 1-2) MSC00001: Failed to start service jboss.web.connector.http:


      in service jboss.web.connector.http: JBAS018007: Error starting web connector












      It seems to be some problem with Web Connector. Any suggestions what might be wrong here?? Thanks