1 Reply Latest reply on Jul 21, 2012 2:17 PM by Ales Justin

    Using Weld with Google App Engine?

    bibhas2 Newbie

      Hi,

       

      I am trying to use JSF 2.0 and Weld CDI with a GAE project. I followed this article. Except, instead of building Weld, I just used Weld 1.1 and 1.0.1 final distrubution.

       

      First, I setup JSF 2.0. Then I wrote a small app and made sure that JSF is working. So far so good.

       

      Then I proceed to add Weld to the project. Just to recap, these are the steps:

       

      - Add the weld-servlet.jar to WEB-INF/lib

      - Add the JAR to project's build path

      - Register listener to web.xml

      - Create empty WEB-INF/beans.xml.

       

      I restarted the application. Now, JSF seems to be completely disabled. The server is serving the XHTML files as is without any processing. For example, the EL:

       

      #{myBean.someValue}

       

      Is coming to the browser exactly like that. There is no error message in log file.

       

      Only thing that I can see in the log seems pretty harmless:

       

      Jul 21, 2012 12:52:00 PM org.jboss.weld.interceptor.util.InterceptionTypeRegistry <clinit>

      WARNING: Class 'javax.ejb.PostActivate' not found, interception based on it is not enabled

      Jul 21, 2012 12:52:00 PM org.jboss.weld.interceptor.util.InterceptionTypeRegistry <clinit>

      WARNING: Class 'javax.ejb.PrePassivate' not found, interception based on it is not enabled

       

      Is there something I am missing? You can download the Eclipse project from here (this one has Weld 1.0.1 JAR file). I will appreciate any help. Thanks.

       

      Thanks.