11 Replies Latest reply on Aug 9, 2012 6:02 AM by erasmo2 marciano2

    JBOSS7 mod_cluster doesn't work

    erasmo2 marciano2 Master

      HI

      I followed this guide

       

      https://docs.jboss.org/author/display/AS71/AS7+Cluster+Howto

       

      But Apache doensnt work

       

      I configured Apache as following:

       

      1. I have copied this module (mod_cluster-1.1.3.Final-linux2-x86-so.tar.gz) in /home/mino/Scrivania/jboss7/apache/modules
      2. I add this module in httdp.conf

                              

      LoadModule slotmem_module modules/mod_slotmem.so

      LoadModule manager_module modules/mod_manager.so

      LoadModule proxy_cluster_module modules/mod_proxy_cluster.so

      LoadModule advertise_module modules/mod_advertise.so

       

       

         3. I Commented this module #LoadModule proxy_balancer_module modules/mod_proxy_balancer.so

          4. I enabled this file confgiuration Include conf/extra/httpd-vhosts.conf

          5. I have configured  this file httpd-vhosts.conf as following

       

        <code>

      MemManagerFile /var/cache/httpd

      <VirtualHost *:10001>

          ErrorLog "logs/dummy-host.example.com-error_log"

          CustomLog "logs/dummy-host.example.com-access_log" common

       

       

      <Directory />

          Order deny,allow

          Allow from all

        </Directory>

       

       

        # This directive allows you to view mod_cluster status at URL http://10.211.55.4:10001/mod_cluster-manager

        <Location /mod_cluster-manager>

         SetHandler mod_cluster-manager

         Order allow,deny

         Allow from all

        </Location>

       

       

        KeepAliveTimeout 60

        MaxKeepAliveRequests 0

       

       

        ManagerBalancerName main-server-group

        AdvertiseFrequency 5

        ServerAdvertise On

       

       

      </VirtualHost>

                     </code>

       

       

      6. I Started domain.sh (master)

      7. I Started domain.sh (slave)

      8. I started apache

       

       

      I expected to invoke my application trough Apache, but it doesn't work.....do u know where I'm wrong???