2 Replies Latest reply on Feb 3, 2013 10:34 PM by Jo Hung

    SSO in JBoss 7

    Dave seenam Newbie

      I currently have multiple application deployed in jboss 7 that authenticate using  a custom login module that extends LdapExtLoginModule. like so

       

      <security-domain name="MyDomain" cache-type="default">

           <authentication>

                <login-module code="com.myapp.CustomLdapAuthenticatorLoginModule" flag="required">

                     <module-option name="java.naming.factory.initial" value="com.sun.jndi.ldap.LdapCtxFactory"/>

                     <module-option name="java.naming.provider.url" value="............."/>

                                    .........

                                    ........

                     </login-module>

           </authentication>

      </security-domain>

       

      And i have

       

                  <virtual-server name="default-host" enable-welcome-root="true">

                      <alias name="localhost"/>

                      <sso/>

                  </virtual-server>

       

      This does not seem to create the necessary SSO cookie. what am i doing wrong here ?

        • 1. Re: SSO in JBoss 7
          Dave seenam Newbie

          sorry here is my jboss 7 configuration file snippet

           

          <security-domain name="MyDomain" cache-type="default">

               <authentication>

                    <login-module code="com.myapp.CustomLdapAuthenticatorLoginModule" flag="required">

                         <module-option name="java.naming.factory.initial" value="com.sun.jndi.ldap.LdapCtxFactory"/>

                         <module-option name="java.naming.provider.url" value="............."/>

                                        .........

                                        ........

                         </login-module>

               </authentication>

          </security-domain>

           

            <virtual-server name="default-host" enable-welcome-root="true">

                          <alias name="localhost"/>

                          <sso/>

          </virtual-server>

           

          This does not seem to create the necessary SSO cookie. what am i doing wrong here ?

          • 2. Re: SSO in JBoss 7
            Jo Hung Newbie

            Hi ,

            I try to add <sso/> under <virtual-server>, and do not add <security-domain> .... </security-domain>.

            it works fine.

             

            JBoss version: JBoss AS 7.1.1 Final

             

            hope it's helpful for you.