4 Replies Latest reply on Nov 30, 2012 6:04 AM by Tristan Tarrant

    Unable to start Rest Server

    sannsims Newbie

      Hello all and thanks for viewing my post.

       

      I'm working on creating my own demo of the Infinispan Cache running as a client server mode.  So, how do I get the Rest server running?  I have tried to start the Rest server, but not having much luck.  When I run the .jar file using this command:  java -jar infinispan-classes.jar, I get the following error:

       

                     Failed to load Main-Class manifes attribute from infinispan-classes.jar

       

      I also imported the .war file into Eclipse, but I couldn't figure out how to start the server.  Application server:  JBoss 5.1.

       

      Reading the User Guide, I did not see Rest server as an option for the startServer script?  Is there additional information/documentation on the Rest server?

       

       

      Thanks!

       

      My environment includes the following:  Eclipse Helios, Release 2; JBoss 5.1; Oracle 11g Express; all running on Windows 7, 64bit.

        • 1. Re: Unable to start Rest Server
          Tristan Tarrant Master

          The startServer script is only for hotrod, memcached and websocket servers. The Rest "server" is packaged as a .war file: deploy it to your application server (JBoss, Tomcat, etc) and it should work. The -classes.jar file is for building your own customized War file. An alternative is to use https://github.com/infinispan/jdg/ which provides the Infinispan server endpoints packaged in a container (based on AS7.1.x).

          1 of 1 people found this helpful
          • 2. Re: Unable to start Rest Server
            sannsims Newbie

            Hi Tristan, thanks for your reply and help!  I tried the following:

             

            When I ran the .war file, I get the following error in Eclipse until I have to kill the server:

             

             

            17:39:47,442 ERROR [UDP] failed sending message to cluster (104 bytes): java.lang.Exception: dest=/ff0e:0:0:0:0:0:e406:708:46655 (111 bytes), cause: java.net.BindException

             

            : Cannot assign requested address: Datagram send failed

             

             

            I also download the JDG, however when I ran the mvn clean package, I get the following error:

             

            [ERROR] Failed to execute goal on project jboss-datagrid-jgroups: Could not resolve dependencies for project com.jboss.datagrid:jboss-datagrid-jgroups:jar:6.1.0-SNAPSHOT: Could not find artifact org.jboss.byteman:byteman-bmunit:jar:2.0.1 in
            central (http://repo.maven.apache.org/maven2) -> [Help 1]

             

            I'm at a loss how to resolve both of these errors.  The second error looks as though a jar is missing from the maven source?  How do I resolve these issues?

             

            Thanks!

            • 3. Re: Unable to start Rest Server
              sannsims Newbie

              From another post, I found the solution to the "UDP failed sending message to cluster" error.  For anyone looking at this post, this URL will help resolve the first error:  https://community.jboss.org/message/777772?tstart=0

               

              Thanks!

              • 4. Re: Unable to start Rest Server
                Tristan Tarrant Master

                I also download the JDG, however when I ran the mvn clean package, I get the following error:

                 

                [ERROR] Failed to execute goal on project jboss-datagrid-jgroups: Could not resolve dependencies for project com.jboss.datagrid:jboss-datagrid-jgroups:jar:6.1.0-SNAPSHOT: Could not find artifact org.jboss.byteman:byteman-bmunit:jar:2.0.1 in
                central (http://repo.maven.apache.org/maven2) -> [Help 1]

                 

                I'm at a loss how to resolve both of these errors.  The second error looks as though a jar is missing from the maven source?  How do I resolve these issues?

                 

                Thanks!

                 

                Odd, I just cleaned my maven repo and rebuilt it all with no issues. Can you remove $HOME/.m2/repository/org/jboss/byteman/* and try again ?