2 Replies Latest reply on Dec 6, 2012 9:48 PM by msavy

    Unable to deliver packaged image to S3

    Salman Kagzi Newbie

      Folks, I am trying to build a CentOS 6 JEOS image with my software installed and want them delivered to S3.

      I have got the appliaction defintion done, the image is build fine without any problem and have had it delivered using local delivery and tested it as well.

       

      Now, I have changed the delivery mechanism to S3 and provided the reuired pareamteres as part for --delivery-config. below is the exact command that I am using (removed the AWS security credentials though)

      boxgrinder-build centos6.appl -d s3 --delivery-config access_key:xxxxxxxx,secret_access_key:xxxxxxxxx,bucket:download.me.com,account_number:xxxx-xxxx-xxxx,path:/images,overwrite:true

       

      when running this I am getting following error:

      F, [2012-12-06T02:42:15.952981 #12401] FATAL -- : AWS::Errors::Base: AWS::Errors::Base

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/aws-sdk-1.1.1/lib/aws/base_client.rb:268:in `return_or_raise'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/aws-sdk-1.1.1/lib/aws/base_client.rb:327:in `client_request'

      (eval):3:in `head_object'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/aws-sdk-1.1.1/lib/aws/s3/s3_object.rb:99:in `head'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/aws-sdk-1.1.1/lib/aws/s3/s3_object.rb:78:in `exists?'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/plugins/delivery/s3/s3-plugin.rb:130:in `upload_to_bucket'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/plugins/delivery/s3/s3-plugin.rb:90:in `execute'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/plugins/base-plugin.rb:172:in `run'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:184:in `execute_plugin'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:200:in `execute_with_userchange'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/util/permissions/user-switcher.rb:27:in `call'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/util/permissions/user-switcher.rb:27:in `change_user'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:199:in `execute_with_userchange'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:127:in `execute_plugin_chain'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:125:in `each'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:125:in `execute_plugin_chain'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/lib/boxgrinder-build/appliance.rb:164:in `create'

      /usr/lib/ruby/gems/1.8/gems/boxgrinder-build-0.10.2/bin/boxgrinder-build:203

       

      I have tried seraching on forums and documentation to see what I am doing wrong.

      Is this a bug that I have hit or am i doing something ridiculously stupid?