6 Replies Latest reply on Jan 21, 2014 3:10 AM by Deepak Abraham

    Several issues clustering JBoss AS7 in domain mode

    Santiago García Newbie

      Hi,

       

      I'm new here and also a newbie with JBoss AS7. I'm trying to creata a very simple cluster in a domain mode with 2 server instances and load balancing with mod_cluster in an apache server.

       

      Scenario description:

      • JBoss AS7 versión 7.1.1-Final on Win7 64b. Domain controller and server instances in the same machine.
      • Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server on Ubuntu 64b 12.04.1 LTS. Only apache and mod_cluster 1.2.0.final

       

      Attached are the config files.

       

      I founded a couple of issues that don't let me continue:

      1. Cluster nodes don't see each others and cluster name created doesn't match with web cluster

      GMS: address=master:server-two/xtent, cluster=xtent, physical address=IP:port

      GMS: address=master:server-one/xtent, cluster=xtent, physical address=IP:port

       

      2. If I enable advertising the following error mesagge appears.

      10:01:33,826 ERROR [org.jboss.modcluster.mcmp.impl.DefaultMCMPHandler] (ContainerBackgroundProcessor[StandardEngine[jboss.web]]) Error [null: null: {4}] sending command INFO to proxy webservername/webserverIP:webserverPort, configuration will be reset

       

      If I look at mod_cluster-manager I can't see any node

       

      The other thing I don't know are the rest of machine setup needed to make it work. iptables, firewall configuration... I disabled firewalls on both machines with no success.

       

      Please can anyone help me to solve this

      Thanks in advance.