2 Replies Latest reply on Mar 12, 2013 12:45 PM by Jose Manuel Sánchez

    Form Builder Guvnor Integration

    Jose Manuel Sánchez Newbie

      Hi all,

       

      I try to integrate form builder app in the guvnor interface, to create forms directly asociating tasks. I have two/three problems:

       

      •     the list of processes are not loaded until I save the form for the first time, because the ajax request has defaultPackage once my package,
      •     the embed mode do not hide the logout menu option and show me the first time the login form to authenticate; also do not show the "Component controls" menu,
      •     when I save a form do not create the -taskform file asociated in guvnor.

       

      I work with mavenized projects, following the steps that we documented in our tutorial http://www.adictosaltrabajo.com/tutoriales/tutoriales.php?pagina=introduccionGuvnor and I also add a preferences.properties inside Guvnor /src/main/resources with this content:


       

      #     
      # Global preferences for Guvnor web app.
      
      visual-ruleflow=true
      verifier=true
      oryx-bpmn-editor=true
      # asset.format.enabled.XYZ determines if format XYZ (as named inside guvnor extensions)
      # is enabled on the current guvnor instalation
      asset.format.enabled.formdef=true
      
      asset.enabled.scorecards=true
      
      # Date and language settings
      drools.dateformat=dd-MMM-yyyy
      drools.datetimeformat=dd-MMM-yyyy hh:mm:ss
      drools.defaultlanguage=en
      drools.defaultcountry=US
      
      #RuleModeller (guided editor) checkbox default value 
      rule-modeller-onlyShowDSLStatements=false
      
      #Designer configuration
      designer.url=http://localhost:8080
      #Do not change this unless you know what are you doing
      designer.context=designer
      designer.profile=jbpm
      
      #FormBuilder configuration
      

       

      I'm working in MAC OS 10.7.5 with Apache Tomcat 7.0.37, JDK 1.6.0_37-b06-434-11M3909, and I have the same results in Jboss 7.1.1 environment.

       

      Any suggestions?


      Thanks a lot.

       

      Jose.

       

      Maven projects attached.