0 Replies Latest reply on Apr 21, 2013 4:55 PM by Anishka Chandra

    InitialContext did not implement EventContext

    Anishka Chandra Newbie

      Hi All, I am newbie, I am building a Dynamic web project in eclipse using hibernate.

      I got a WARN: InitialContext did not implement EventContext and Deployment stopped after that.

       

      Here is my configuration file  look like:

      <hibernate-configuration>

      session-factory name="java:hibernate/XProjectWarSessionFactory">

        <property name="hibernate.connection.driver_class">com.mysql.jdbc.Driver</property>

        <property name="hibernate.connection.password">password</property>

        <property name="hibernate.connection.url">jdbc:mysql://localhost:3306/projectdb</property>

        <property name="hibernate.connection.username">root</property>

        <property name="hibernate.dialect">org.hibernate.dialect.MySQLInnoDBDialect</property>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Company" resource="ReverseEngiClasses/Company.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Companytype" resource="ReverseEngiClasses/Companytype.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Equipment" resource="ReverseEngiClasses/Equipment.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Equipmenttype" resource="ReverseEngiClasses/Equipmenttype.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Person" resource="ReverseEngiClasses/Person.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Request" resource="ReverseEngiClasses/Request.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Side" resource="ReverseEngiClasses/Side.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Site" resource="ReverseEngiClasses/Site.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Supply" resource="ReverseEngiClasses/Supply.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Tower" resource="ReverseEngiClasses/Tower.hbm.xml"/>

        <mapping class="ReverseEngiClasses.Towertype" resource="ReverseEngiClasses/Towertype.hbm.xml"/>

      </session-factory>

      </hibernate-configuration>

       

      And I am calling session factory by

      sessionFactory = new Configuration().configure().buildSessionFactory();

       

      I am not sure y the deployment stopped , But I think session factory name is incorrect in cfg  file. Now I forgot the session factory name I gave at the strat of he projec.