2 Replies Latest reply on Jun 7, 2013 7:12 AM by David Robison

    Problem setting up messaging on AS7.1 for a domain deployment

    David Robison Novice

      I have a server that runs in the full-ha profile and have added a topic to the messaging subsystem in the domain.xml

       

      <jms-destinations>

         <jms-topic name="PropertyServiceAnnouncement">

            <entry name="topic/PropertyServiceAnnouncement"/>

         </jms-topic>

      </jms-destinations>

       

      when my service starts I get the following error

       

      JBAS014775:    New missing/unsatisfied dependencies:

            service jboss.binding.jacorb (missing) dependents: [service jboss.jacorb.orb-service]

            service jboss.binding.jacorb-ssl (missing) dependents: [service jboss.jacorb.orb-service]

            service jboss.binding.messaging (missing) dependents: [service jboss.messaging.default]

            service jboss.binding.messaging-group (missing) dependents: [service jboss.messaging.default.bindings.discovery.dg-group1, service jboss.messaging.default.bindings.broadcast.bg-group1]

            service jboss.binding.messaging-throughput (missing) dependents: [service jboss.messaging.default]

       

      and when I try to get the connection manager I get the error:

       

      javax.naming.NameNotFoundException: ConnectionFactory -- service jboss.naming.context.java.ConnectionFactory

       

      my service is defined as

       

      <server-group name="tte-processor-group" profile="full-ha">

          <socket-binding-group ref="full-ha-sockets"/>

          <deployments>

              <deployment name="postgresql-9.1-901.jdbc4.jar" runtime-name="postgresql-9.1-901.jdbc4.jar"/>

              <deployment name="ORCI-AS7PropertyService-1.0.sar" runtime-name="ORCI-AS7PropertyService-1.0.sar"/>

          </deployments>

      </server-group>

       

      Any ideas what may be wrong?

      David