4 Replies Latest reply on Jun 13, 2013 10:28 AM by Allen Rémi

    JBoss AS 6.1 Deployment Issue

    Allen Rémi Newbie

      Hi,

       

      I'm tring to deploy on JBoss AS 6.1, and I got the logs like :

       

      2013-06-13 05:24:06,813 INFO  [org.rhq.core.pc.inventory.RuntimeDiscoveryExecutor] (InventoryManager.discovery-1) Running runtime discovery scan rooted at [platform]

      2013-06-13 05:24:07,162 INFO  [org.rhq.core.pc.inventory.RuntimeDiscoveryExecutor] (InventoryManager.discovery-1) Scanned [0] servers and found [0] total descendant Resources.

      2013-06-13 05:24:38,722 INFO  [org.rhq.core.pc.inventory.CreateResourceRunner] (ResourceFactory.executor-1) Creating resource through report: CreateResourceReport: ResourceType=[ResourceType[id=0, category=Service, name=Web Application (WAR), plugin=JBossAS5]], ResourceKey=[null]

      2013-06-13 05:24:47,174 INFO  [org.jboss.profileservice.management.upload.remoting.DeployHandler] (ResourceContainer.invoker.nonDaemon-2) invoke, payload: {DeploymentTargetID=names=[vfs:///C:/jboss-6.1.0.Final/server/default/deploy/MWeb.war]}, parameter: start

      2013-06-13 05:24:50,135 INFO  [org.jboss.web.tomcat.service.deployers.TomcatDeployment] (ResourceContainer.invoker.nonDaemon-2) deploy, ctxPath=/MWeb

      2013-06-13 05:24:50,404 WARN  [org.jboss.web.tomcat.service.deployers.JBossContextConfig] (ResourceContainer.invoker.nonDaemon-2) Failed to setup clustering, clustering disabled. ClusteringNotSupportedException: No DistributedCacheManagerFactory service provider found.

      2013-06-13 05:24:53,714 INFO  [STDOUT] (OSGi Console)

       

       

      2013-06-13 05:24:54,775 INFO  [STDOUT] (Refresh Packages) osgi> org.ops4j.pax.logging.pax-logging-api[org.ops4j.pax.logging.internal.Activator] : Enabling SLF4J API support.

       

       

      2013-06-13 05:24:54,785 INFO  [STDOUT] (Refresh Packages) org.ops4j.pax.logging.pax-logging-api[org.ops4j.pax.logging.internal.Activator] : Enabling Jakarta Commons Logging API support.

       

       

      2013-06-13 05:24:54,796 INFO  [STDOUT] (Refresh Packages) org.ops4j.pax.logging.pax-logging-api[org.ops4j.pax.logging.internal.Activator] : Enabling Log4J API support.

       

       

      2013-06-13 05:24:54,805 INFO  [STDOUT] (Refresh Packages) org.ops4j.pax.logging.pax-logging-api[org.ops4j.pax.logging.internal.Activator] : Enabling Avalon Logger API support.

       

       

      2013-06-13 05:24:54,815 INFO  [STDOUT] (Refresh Packages) org.ops4j.pax.logging.pax-logging-api[org.ops4j.pax.logging.internal.Activator] : Enabling JULI Logger API support.

       

       

      2013-06-13 05:24:54,941 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

       

       

      2013-06-13 05:24:54,946 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

       

       

      2013-06-13 05:24:54,953 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

       

       

      2013-06-13 05:24:54,959 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

       

       

      2013-06-13 05:24:54,972 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

       

       

      2013-06-13 05:24:54,982 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

      [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

       

      I used also this war to deploy on like EAP 6 and EAP 5.1.2, got no problem. The JBoss AS 6.1 server is the final distribution, I made no changes on it, just set the -xmx to 1024. The log loops "[Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED" and the log file could have more than 100MB...

        • 1. Re: JBoss AS 6.1 Deployment Issue
          erasmo2 marciano2 Master

          Hi

          I this log I don't see message of type ERROR

          Can you post more info?

          • 2. Re: JBoss AS 6.1 Deployment Issue
            Allen Rémi Newbie

            Hi

             

            Thanks for responding. I did have 2 execptions, one while testing the connection of the datasource and the other during the restart of JBoss server :

             

            Error while testing data source

            2013-06-13 04:50:05,131 ERROR [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] (ResourceContainer.invoker.nonDaemon-2) Failed to load users/passwords/role files: java.io.IOException: No properties file: users.properties or defaults: defaultUsers.properties found

             

            Error while restarting the serve

            2013-06-13 05:12:50,951 WARN  [org.jboss.seam.web.ExceptionFilter] (http-127.0.0.1-8080-1) handling uncaught exception: javax.servlet.ServletException: null source

             

            But for the deployment, I didn't get any error at all... This block of log :

             

            2013-06-13 05:24:54,982 INFO  [STDOUT] (Framework Event Dispatcher) [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

            [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

            [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

            [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

            [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

            [Framework Event Dispatcher] DEBUG org.ops4j.pax.logging.pax-logging-service - BundleEvent STARTED

             

             

            It repeats like never end...

            • 3. Re: JBoss AS 6.1 Deployment Issue
              erasmo2 marciano2 Master

              Hi

               

              Perhaps you have configured a security-domain?

               

              You cacth this ERROR

               

               

              2013-06-13 04:50:05,131 ERROR [org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule] (ResourceContainer.invoker.nonDaemon-2) Failed to load users/passwords/role files: java.io.IOException: No properties file: users.properties or defaults: defaultUsers.properties found

              • 4. Re: JBoss AS 6.1 Deployment Issue
                Allen Rémi Newbie

                Non, not particularly.. I left all the confs as defaut... But I searched a little, this error seems to be a known issue and has been added to bugzilla...