6 Replies Latest reply on Nov 18, 2014 10:33 PM by vani ganga

    WSDL generation failed

    simon shen Newbie

      When I tried to promote a service with a WSDL type, it always failed to generate a new wsdl file.

      a1.PNG

       

      OrderService Interface:

      a2.PNG

      If I promoted the service with a predefined wsdl, the transformer is always disabled.

      a3.PNG

       

      Thanks for your help in advance.

        • 1. Re: WSDL generation failed
          Rob Cernich Master

          Hey Simon,

           

          First, which version of the tooling are you using?

           

          Second, when generating the WSDL, are the Order and OrderAck classes defined in you project?

           

          Third, "Create required transformers" will only be enabled if transformers are required, so please make sure the transformers have not already been defined in your project.

           

          Hope that helps,

          Rob

          • 2. Re: WSDL generation failed
            simon shen Newbie

            Hi Rob

             

            Thanks for your response.

            The version is:

            a1.PNG

            Order and OrderAck have been defined in my project.

            a2.PNG

            No transformer defined in my project

            a3.PNG

            • 3. Re: WSDL generation failed
              Rob Cernich Master

              Hey Simon,

               

              That's the list of SwitchYard plugins that could be installed.  Based on that screenshot, I'm guessing you have a version of tools older than 0.7.  To verify for certain, go to Help->About Eclipse, Installation Details, Installed Software.

               

              Rob

              • 4. Re: WSDL generation failed
                simon shen Newbie

                Hello Rob,

                 

                Also the same version, not older than 0.7

                a1.PNG

                • 5. Re: WSDL generation failed
                  Keith Babo Master

                  Can you verify that Project -> Build Automatically is enabled in your project?  Just to be extra sure, right-click on your project in the project explorer and select Maven -> Update Project.  Then try again.

                   

                  If that doesn't work, I think the easiest way to sort this out is to simply attach a stripped down project which we can import and attempt to generate WSDL from.  I generate WSDL all the time when creating sample applications, so I can attest to the fact that the feature works.  I'm guessing this is a project/IDE configuration issue that's biting you.

                  • 6. Re: WSDL generation failed
                    vani ganga Newbie

                    Hi,

                     

                    Check the Version , For me also the same problem  later i change to the new version 0.8 Final and steps to follow

                    1) Right click on project maven -->Update Project

                    2) Right click on Project -->Build Project@

                    3) Again try to create a WSDL.

                    it work's for me