1 Reply Latest reply on Jun 25, 2013 8:26 AM by Radoslav Husar

    virtual host in domain mode for jboss as 7

    Sam 顾 Newbie

            i setup the jboss as 7 (7.1.1 final) in our machine,added the one Server Group(My_Group) using full-ha profile,and i added the two servers(server01,server02) in  My_Group.

      Now,i want to set the VIRTUAL HOST property.:

       

      <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:web:1.1" default-virtual-server="default-host" instance-id="${jboss.node.name}" native="false">

                      <connector name="http" protocol="HTTP/1.1" scheme="http" socket-binding="http"/>

                      <connector name="ajp" protocol="AJP/1.3" scheme="http" socket-binding="ajp"/>

                      <virtual-server name="default-host" enable-welcome-root="true">

                          <alias name="localhost"/>

                          <alias name="example.com"/>

                      </virtual-server>

                      <virtual-server name="myapp" default-web-module="myapp">

                          <alias name="myapp.com"/>

                          <alias name="example.com"/>

                      </virtual-server>

                  </subsystem>

       

      jboss-web.xml:

        

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <jboss-web xmlns="http://www.jboss.com/xml/ns/javaee"  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"  xsi:schemaLocation="http://www.jboss.com/xml/ns/javaee http://www.jboss.org/j2ee/schema/jboss-web_5_1.xsd">

          <context-root>/</context-root>

          <virtual-host>myapp</virtual-host>

      </jboss-web>

       

      c:/windows/......./hosts   Windows system

      127.0.0.1 myapp.com

       

          Because i have setuped this  envir using standalone successfully. and can browse my app via myapp.com.But it's not worked in domain mode for multi servers in one server group.

           who can give me some advice?? thanks