4 Replies Latest reply on Mar 25, 2009 6:46 PM by Sven Svensson

    Server startup problems: DEPLOYMENTS MISSING DEPENDENCIES (P

    Sven Svensson Newbie

      Hi All JBoss friends,

      I have installed JBoss 5.0.1 GA together with MySql 5.0.77 and I get this error when staring the server regardless if I have any EJB:s deployed:

      22:37:20,671 ERROR [ProfileServiceBootstrap] Failed to load profile: Summary of incomplete deployments (SEE PREVIOUS ERRORS FOR DETAILS):

      DEPLOYMENTS MISSING DEPENDENCIES:
      Deployment "jboss.messaging.connectionfactory:service=ClusterPullConnectionFactory" is missing the following dependencies:
      Dependency "jboss.messaging:service=PostOffice" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")
      Deployment "jboss.messaging.connectionfactory:service=ClusteredConnectionFactory" is missing the following dependencies:
      Dependency "jboss.messaging:service=PostOffice" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")
      Deployment "jboss.messaging.connectionfactory:service=ConnectionFactory" is missing the following dependencies:
      Dependency "jboss.messaging:service=PostOffice" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")
      Deployment "jboss.messaging.destination:name=DLQ,service=Queue" is missing the following dependencies:
      Dependency "jboss.messaging:service=PostOffice" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")
      Deployment "jboss.messaging.destination:name=ExpiryQueue,service=Queue" is missing the following dependencies:
      Dependency "jboss.messaging:service=PostOffice" (should be in state "Create", but is actually in state "Configured")
      Deployment "jboss.messaging:service=PostOffice" is missing the following dependencies:
      Dependency "jboss.jgroups:service=ChannelFactory" (should be in state "Create", but is actually in state "** NOT FOUND Depends on 'jboss.jgroups:service=ChannelFactory' **")

      DEPLOYMENTS IN ERROR:
      Deployment "jboss.jgroups:service=ChannelFactory" is in error due to the following reason(s): ** NOT FOUND Depends on 'jboss.jgroups:service=ChannelFactory' **

      22:37:20,718 INFO [Http11Protocol] Starting Coyote HTTP/1.1 on http-127.0.0.1-8080
      22:37:20,734 INFO [AjpProtocol] Starting Coyote AJP/1.3 on ajp-127.0.0.1-8009
      22:37:20,750 INFO [ServerImpl] JBoss (Microcontainer) [5.0.1.GA (build: SVNTag=JBoss_5_0_1_GA date=200902231221)] Started in 33s:250ms



      I have looked through all the config files I can think about and haven't found any topics about it. Does anybody have an idea? Or can anybody recommend a combination of JBoss/Database that doesn't give this error?

      Thanks,

      Bernhard