0 Replies Latest reply on Sep 27, 2013 9:15 AM by mailing list

    CustomErrorReportValve not working.

    mailing list Newbie

      Hi All,

      I am not a programmer, but was give a task for deploying a jar CustomErrorReportValve.jar. I deployed it in one environment and it is working fine. There is a problem in deploying it in the other environment. The version of jboss is 5.1

       

      The instruction as give to me is as below.

       

      # How to build this project

       

      1. Edit the build.properties

       

              jboss.home=/opt/jboss/eap5/jboss-as

              jboss.server.config=default

       

      2. Run ant command to generate jar

       

              ant jar

       

       

      # How to use this valve

       

      1. Put the CustomErrorReportValve.jar under $JBOSS_HOME/server/$PROFILE/lib

       

      2. Add `errorReportValveClass` attribute to `Host` element in `$JBOSS_HOME/server/$PROFILE/deploy/jbossweb.sar/server.xml` like:

       

              <Host name="localhost"

                    autoDeploy="false" deployOnStartup="false" deployXML="false"

                    configClass="org.jboss.web.tomcat.security.config.JBossContextConfig"

                    errorReportValveClass="com.redhat.jboss.support.CustomErrorReportValve" >

       

      Not sure how to go about troubleshooting. My setup also has a Apache server which load balances two Jboss instance.The env where the setup is working has a single instance of Jboss having the same Apache load balancing configuration.