5 Replies Latest reply on Jan 8, 2014 10:42 AM by llpd

    WebLogic 10 EJB lookup from JBoss EAP 6

    llpd Newbie

      I'm trying to lookup ejb deployed on WebLogic 10 from JBoss EAP 6.1 and I keep getting time out error, I have wlthint3client.jar included in classpath as a module, this is how i get my InitialContext from WL 10:

       

         Properties iiopProperties = new Properties();

          iiopProperties.put(InitialContext.URL_PKG_PREFIXES, "weblogic.jndi.WLInitialContextFactory");

          iiopProperties.put(Context.PROVIDER_URL, getServerAddress());

          iiopProperties.put(Context.SECURITY_PRINCIPAL, "");

          iiopProperties.put(Context.SECURITY_CREDENTIALS, "");

          iiopProperties.put(Context.SECURITY_AUTHENTICATION, "none");

          InitialContext context = new InitialContext(iiopProperties);

       

      and here is the stack trace of my exception:

       

      11:58:56,241 ERROR [stderr] (EJB default - 2) javax.naming.CommunicationException [Root exception is java.net.ConnectException: t3://ttcaapps:6011: Bootstrap to: ttcaapps/152.14.158.159:6011' over: 't3' got an error or timed out]

      11:58:56,242 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at weblogic.jndi.internal.ExceptionTranslator.toNamingException(ExceptionTranslator.java:49)

      11:58:56,243 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at weblogic.jndi.WLInitialContextFactoryDelegate.toNamingException(WLInitialContextFactoryDelegate.java:765)

      11:58:56,243 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at weblogic.jndi.WLInitialContextFactoryDelegate.getInitialContext(WLInitialContextFactoryDelegate.java:364)

      11:58:56,244 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at weblogic.jndi.Environment.getContext(Environment.java:307)

      11:58:56,244 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at weblogic.jndi.Environment.getContext(Environment.java:277)

      11:58:56,244 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at weblogic.jndi.WLInitialContextFactory.getInitialContext(WLInitialContextFactory.java:117)

      11:58:56,244 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at javax.naming.spi.NamingManager.getInitialContext(NamingManager.java:684)

      11:58:56,245 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at javax.naming.InitialContext.getDefaultInitCtx(InitialContext.java:307)

      11:58:56,245 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at javax.naming.InitialContext.init(InitialContext.java:242)

      11:58:56,245 ERROR [stderr] (EJB default - 2) at javax.naming.InitialContext.<init>(InitialContext.java:216)

       

      I don't know what might be the causing the issue as the same piece of code is working fine on JBoss 4.3, am i using the wrong WL client or what?

       

      Thanks