1 Reply Latest reply on Jan 7, 2014 1:39 AM by jaikiran pai

    JBoss Eclipse plugin generates wrong xxx$1.class names

    fede pia Newbie

      Hello guys, how are you? I need some help since I'm facing a strange issue using the jboss plugin for Eclipse.

       

      I'm using Spring Tool Suite Version: 3.4.0.RELEASE with JBoss Developer Studio 7.1.0.GA-v20131208-0703-B592.

       

      Several times when I do code changes, Start the server and when the application is being deployed some strange errors appear, like the following:

      2014-01-06 16:04:51.579 ERROR [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[jboss.web].[default-host].[/integration]] (MSC service thread 1-3) Exception sending context initialized event to listener instance of class org.springframework.web.context.ContextLoaderListener: org.springframework.beans.factory.BeanDefinitionStoreException: Failed to load bean class: com.integration.router.RequestRouter; nested exception is java.io.FileNotFoundException: class path resource [com/integration/router/RequestRouter$1.class] cannot be opened because it does not exist

       

      I could notice that these errors are generated randomly and the classes always contain "$1" at the end, like RequestRouter$1.class

       

      I've looked for RequestRouter* and found the class RequestRouter.class, so I renamed to RequestRouter$1.class and when I do a deploy again, another class generates the error (same as before by adding $1).

       

      I've performed a clean, remove and add the project, also rebooted my machine and sometime it fixes this problem but want to find the root cause and fix it.

       

      Can anybody give me a hand on this and help me to find a solution?

       

      Thanks a lot in advance.

       

      Regards,