4 Replies Latest reply on Apr 7, 2014 11:27 AM by Paul Ferraro

    Starting replicated cache with NON_XA transaction fails in WildFly 8.0.0.CR1

    Horia Chiorean Master

      Hi,

       

      I'm attempting to start a Wildfly 8.0.0.CR1 server using a configuration similar to the default standalone-ha.xml, using the following clustered Infinispan cache:

       

                  <!--Clustered cache container-->

                  <cache-container name="modeshape-repository-clustered" default-cache="clustered-repo" module="org.modeshape">

                      <transport lock-timeout="60000"/>

                      <replicated-cache name="repo-clustered" mode="SYNC" batching="true">

                         <transaction mode="NON_XA"/>

                          <file-store path="modeshape/store/repo-clustered" passivation="false" purge="false"/>

                      </replicated-cache>

                  </cache-container>

       

      While the <transaction/> element is present, this fails with:

       

      14:40:48,298 ERROR [org.jboss.msc.service.fail] (MSC service thread 1-6) MSC000001: Failed to start service jboss.infinispan.modeshape-repository-clustered.repo-clustered.config: org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.infinispan.modeshape-repository-clustered.repo-clustered.config: Failed to start service

          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1904) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145) [rt.jar:1.7.0_40]

          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615) [rt.jar:1.7.0_40]

          at java.lang.Thread.run(Thread.java:724) [rt.jar:1.7.0_40]

      Caused by: org.jboss.msc.inject.InjectionException: Value already set for this injector

          at org.jboss.msc.inject.RetainingInjector.inject(RetainingInjector.java:50) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          at org.jboss.msc.inject.CastingInjector.inject(CastingInjector.java:55) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl.doInject(ServiceControllerImpl.java:1672) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl.access$2000(ServiceControllerImpl.java:51) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.performInjections(ServiceControllerImpl.java:1917) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1876) [jboss-msc-1.2.0.CR1.jar:1.2.0.CR1]

          ... 3 more

       

      Removing the <transaction> element (defaulting to NONE) works. Is this a bug or am I missing some configuration option(s) ?

      Thanks