5 Replies Latest reply on Jul 14, 2014 7:51 AM by Max Rydahl Andersen

    Trouble getting the jboss 4.3 project running in JBoss Developer Studio 7.1.1

    Chris gilstrac Newbie

      The system builds and deploys to the server fine.  I can make calls against the server using other systems.

       

      The problem is the test project that builds a stub off the wsdl which it uses for the unit tests. 

       

      When ever I attempt to run a unit test I get this error..

      java.lang.NoSuchMethodError: javax.wsdl.xml.WSDLLocator.close()V

        at org.jboss.ws.tools.wsdl.JBossWSDLReaderImpl.readWSDL(JBossWSDLReaderImpl.java:2367)

        at org.jboss.ws.tools.wsdl.WSDLDefinitionsFactory.parse(WSDLDefinitionsFactory.java:127)

        at org.jboss.ws.metadata.umdm.ServiceMetaData.getWsdlDefinitions(ServiceMetaData.java:295)

        at org.jboss.ws.metadata.builder.jaxws.JAXWSClientMetaDataBuilder.buildMetaData(JAXWSClientMetaDataBuilder.java:85)

        at org.jboss.ws.core.jaxws.spi.ServiceDelegateImpl.<init>(ServiceDelegateImpl.java:131)

        at org.jboss.ws.core.jaxws.spi.ProviderImpl.createServiceDelegate(ProviderImpl.java:62)

        at javax.xml.ws.Service.<init>(Service.java:56)

        at com.medtronic.mes.FacadeService_Service.<init>(FacadeService_Service.java:36)

        at com.medtronic.impm.service.facadeunittests.SetupTest.testConnectionToWSDL(SetupTest.java:48)

        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)

        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)

        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)

        at junit.framework.TestCase.runTest(TestCase.java:176)

        at junit.framework.TestCase.runBare(TestCase.java:141)

        at junit.framework.TestResult$1.protect(TestResult.java:122)

        at junit.framework.TestResult.runProtected(TestResult.java:142)

        at junit.framework.TestResult.run(TestResult.java:125)

        at junit.framework.TestCase.run(TestCase.java:129)

        at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.junit3.JUnit3TestReference.run(JUnit3TestReference.java:131)

        at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.TestExecution.run(TestExecution.java:38)

        at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:467)

        at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:683)

        at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.run(RemoteTestRunner.java:390)

        at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.main(RemoteTestRunner.java:197)

       

       

      It appears to be using the version of javax.  I have verified classpath and project setup with the running version in JDS 2.0.

       

      I am unsure at this point how to troubleshoot it further.  I appreciate any assistance.

      gilstrac