1 Reply Latest reply on Jun 2, 2014 11:21 AM by Tim McClure

    Cannot get HTML markup editor process form to work

    Tim McClure Apprentice

      I am trying to use the HTML markup editor to create a process form to start my process and I cannot get it to send the process variable to the startProcess call.  Here is the html:

      <!DOCTYPE html>

      <html>

      <head>

          <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

        <meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" />

        <meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />

        <title></title>

      </head>

      <body>

        <center><h2>

          Form Test darn it - 4

          </h2></center>

      <form id="form-data" action="complete" method="POST" enctype="multipart/form-data">

         <!-- add form content here -->

        <div class=""><label for="name">Name:</label><input type="text" name="name" id="name"/></div>

      </form>

      <input type="hidden" name="processId" value="${process.id}" />

      </body>

      </html>

            

      I see the code makes the following calls to retrieve the form value:

       

                                 public native void onClick( ClickEvent event )/*-{

                                          $wnd.startProcess($wnd.getFormValues($doc.getElementById("form-data")));

                                      }-*/;

       

       

       

      $wnd.getFormValues = function (form) {

                  var params = '';

                  for (i = 0; i < form.elements.length; i++) {

                      var fieldName = form.elements[i].name;

                      var fieldValue = form.elements[i].value;

                      if (fieldName != '') {

                          params += fieldName + '=' + fieldValue + '&';

                      }

                  }

                  return params;

              };

       

      For some reason name is not getting retrieved in the getFormValues - can anyone see what I am doing wrong?

       

      Thanks,

      Tim