1 Reply Latest reply on Jan 2, 2008 5:07 PM by Bruce Snyder

    FUSE 3.3 monitoring/status out of sync

    Mark Rosenthal Newbie

      Fuse tooling 1.4.0:

       

      I'm noticing that when starting IONA FUSE 3.3 server from the servers view, the state goes from Starting.... to Started (stays that way for a few minutes) and then to Stopping... without any further action on my part.  It never goes to Stopped unless I explicitly hit the stop button.

       

      The console log looks normal, the last message is:

      INFO  - LogTask                        - Logging system reconfigured using file: file:/opt/iona/fuse-esb-3.3.0.6/conf/log4j.xml

       

      During the time it is in the Stopping... state, FUSE 3.3 is still running.  I can drop a service assembly into the hotdeploy directory of the server and access the service.

       

      Is this just a problem with the tooling server state synchronization?  There isn't any context (right-click) menu item available for the server under Monitoring.

        • 1. Re: FUSE 3.3 monitoring/status out of sync
          Bruce Snyder Novice

           

          Is this just a problem with the tooling server state synchronization? There isn't any context (right-click) menu item available for the server under Monitoring.

           

           

          Yes, this is just an issue in reflecting the correct state of the FUSE ESB in the Eclipse tooling. The FUSE ESB is still running correctly and as you've seen, you can still deploy SAs to it.

           

          Bruce