4 Replies Latest reply on Jun 10, 2009 1:13 AM by Enrique Ruiz

    Maven2 repository is not working

    Enrique Ruiz Novice

      Hi,

       

      I'm trying to connect to  http://repo.open.iona.com/maven2 and http://repo.fusesource.com/maven2/ but in both cases the site retruns "Page Not Found"

       

      What's happening?

       

      Thanks

        • 1. Re: Maven2 repository is not working
          Claus Ibsen Master

          I can see the page right now

          http://repo.fusesource.com/

           

          http://repo.fusesource.com/maven2/

          Index of /maven2/

           

          Name     Last modified     Size

          Parent Directory            -     

          com/     09-Sep-2008 16:11      -     

          gwt-google-apis/     04-Nov-2008 14:30      -     

          incubator-activemq/     21-Jul-2006 10:37      -     

          logicblaze/     30-Jun-2006 15:12      -     

          net/     20-Feb-2008 03:35      -     

          org/     04-Dec-2008 15:39      -     

          archetype-catalog.xml     09-Jun-2009 02:15     503K     

           

           

          Could you try again?

          • 2. Re: Maven2 repository is not working
            Enrique Ruiz Novice

             

            It didn't work. Same error.

             

            Below the info about the domain in my side:

            host repo.fusesource.com
            repo.fusesource.com is an alias for repo.e.fusesource.com.
            repo.e.fusesource.com is an alias for fusesource.com.
            fusesource.com has address 173.45.235.254
            fusesource.com mail is handled by 10 ASPMX.L.GOOGLE.com.
            host repo.open.iona.com
            repo.open.iona.com is an alias for repo.fusesource.com.
            repo.fusesource.com is an alias for repo.e.fusesource.com.
            repo.e.fusesource.com is an alias for fusesource.com.
            fusesource.com has address 173.45.235.254
            fusesource.com mail is handled by 10 ASPMX.L.GOOGLE.com.

             

            • 3. Re: Maven2 repository is not working
              Hiram Chirino Newbie

              Yeah your DNS resolution does not look right.  This is what I get when I dig the hostname:

               

              $ dig repo.fusesource.com

               

              ; <<>> DiG 9.4.3-P1 <<>> repo.fusesource.com

              ;; global options:  printcmd

              ;; Got answer:

              ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 60692

              ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 3, ADDITIONAL: 3

               

              ;; QUESTION SECTION:

              ;repo.fusesource.com.          IN     A

               

              ;; ANSWER SECTION:

              repo.fusesource.com.     3468     IN     CNAME     repo.e.fusesource.com.

              repo.e.fusesource.com.     3468     IN     A     174.129.212.216

               

              ;; AUTHORITY SECTION:

              fusesource.com.          172589     IN     NS     ns1.slicehost.net.

              fusesource.com.          172589     IN     NS     ns2.slicehost.net.

              fusesource.com.          172589     IN     NS     ns3.slicehost.net.

               

              ;; ADDITIONAL SECTION:

              ns1.slicehost.net.     172589     IN     A     67.23.4.57

              ns2.slicehost.net.     172589     IN     A     173.45.224.132

              ns3.slicehost.net.     172589     IN     A     208.78.96.23

               

              ;; Query time: 75 msec

              ;; SERVER: 172.16.3.248#53(172.16.3.248)

              ;; WHEN: Tue Jun  9 21:43:09 2009

              ;; MSG SIZE  rcvd: 189

              • 4. Re: Maven2 repository is not working
                Enrique Ruiz Novice

                Well, it works now. Really it seems a DNS problem, look what I see know:

                 

                $ host repo.fusesource.com

                repo.fusesource.com is an alias for repo.e.fusesource.com.

                repo.e.fusesource.com has address 174.129.212.216

                 

                 

                Something has changed since yesterday

                 

                Thanks!