1 Reply Latest reply on Sep 13, 2012 10:17 AM by Claus Ibsen

    Consumer not consuming the messages from queue

    murali krishna Newbie

      I have two queues connected in cluster and two listeners listening on them. The consumer stops consuming the messages from the queue over a period. But im able to post messages into the queue. I don't see the error with the consumer logs, but we see the below trace in the queue logs. After restarting the consumer, the consumer starts consuming the messages.

       

      ActiveMQ 1

       

      2012-09-13 02:19:04,717 | WARN  | Network connection between vm://null#0 and tcp://messagebrokerqueue2/10.31.171.17:61616 shutdown due to a remote error: org.apache.activemq.transport.InactivityIOException: Channel was inactive for too long: messagebrokerqueue2/10.31.171.17:61616 | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge | InactivityMonitor Async Task: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@cdc6ce

      2012-09-13 02:19:04,724 | INFO  | Activemq_1 bridge to Activemq_2 stopped | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge | InactivityMonitor Async Task: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@cdc6ce

      2012-09-13 02:19:04,726 | INFO  | Establishing network connection from vm://null to tcp://messagebrokerqueue2:61616 | org.apache.activemq.network.DiscoveryNetworkConnector | Simple Discovery Agent: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@1f8b50

      2012-09-13 02:19:04,727 | WARN  | Broker localhost not started so using Activemq_1 instead | org.apache.activemq.broker.BrokerRegistry | Simple Discovery Agent: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@1f8b50

      2012-09-13 02:19:15,056 | INFO  | Network connection between vm://localhost#4 and tcp://messagebrokerqueue2/10.31.171.17:61616(Activemq_2) has been established. | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge | StartLocalBridge: localBroker=vm://localhost#4

       

       

      ActiveMQ 2

       

      2012-09-13 02:19:11,545 | WARN  | Network connection between vm://localhost#12 and tcp://messagebrokerqueue1/10.31.171.16:61616 shutdown due to a remote error: org.apache.activemq.transport.InactivityIOException: Channel was inactive for too long: messagebrokerqueue1/10.31.171.16:61616 | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge | InactivityMonitor Async Task: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@9995b7

      2012-09-13 02:19:11,548 | INFO  | Establishing network connection from vm://null to tcp://messagebrokerqueue1:61616 | org.apache.activemq.network.DiscoveryNetworkConnector | Simple Discovery Agent: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@b70eab

      2012-09-13 02:19:11,549 | WARN  | Broker localhost not started so using Activemq_2 instead | org.apache.activemq.broker.BrokerRegistry | Simple Discovery Agent: java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker@b70eab

      2012-09-13 02:19:11,554 | INFO  | Activemq_2 bridge to Activemq_1 stopped | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge | NetworkBridge

      2012-09-13 02:19:15,034 | WARN  | Failed to register MBean: org.apache.activemq:BrokerName=Activemq_2,Type=Connection,ConnectorName=openwire,Connection=NC_Activemq_1_outbound | org.apache.activemq.broker.jmx.ManagedTransportConnection | ActiveMQ Transport: tcp:///10.31.171.16:46086

      2012-09-13 02:19:20,849 | INFO  | Network connection between vm://localhost#14 and tcp://messagebrokerqueue1/10.31.171.16:61616(Activemq_1) has been established. | org.apache.activemq.network.DemandForwardingBridge | StartLocalBridge: localBroker=vm://localhost#14

       

      Im using activemq 5.3.0. I have attached the activemq xml config file from one broker.

       

      Any suggestions to over come this issue?