0 Replies Latest reply on Sep 11, 2014 5:45 AM by kowshik NS

    Session replication domain mode Jboss7

    kowshik NS Newbie

      Hi All,

       

      Please could you help me in configuring a session replication in domain mode with 3 nodes .

       

      I am using apache mod_cluster with the following configuration

       

      Apache configuration:

      ############## mod_cluster Setting - STARTED ###############

      LoadModule slotmem_module modules/mod_slotmem.so

      LoadModule manager_module modules/mod_manager.so

      LoadModule proxy_module modules/mod_proxy.so

      LoadModule authz_host_module modules/mod_authz_host.so

      LoadModule proxy_cluster_module modules/mod_proxy_cluster.so

      LoadModule advertise_module modules/mod_advertise.so

      Listen 10.0.20.151:80

      <VirtualHost 10.0.20.151:80>

        <Directory />

        Order deny,allow

        Allow from 10.0.20.

        </Directory>

        <Location /mod_cluster_manager>

        SetHandler mod_cluster-manager

        Order deny,allow

        Allow from 10.0.20

        </Location>

        KeepAliveTimeout 60

        MaxKeepAliveRequests 0

        ManagerBalancerName main-server-group

        AdvertiseFrequency 5

      </VirtualHost>

      ############### mod_cluster Setting - ENDED ###############



      ==============================


      Jboss Configuration:


      1.     Running in ha mode

      2. domain.xml modcluster configuration

                  <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:modcluster:1.0">

                      <mod-cluster-config advertise-socket="modcluster" sticky-session="false" sticky-session-force="false" connector="ajp">

                          <simple-load-provider factor="1"/>

                      </mod-cluster-config>

                  </subsystem>

       

       

      Result:

       

      I cannot get the session replicated across 3 nodes. When I login

      1.  First login   Node 1 ---> Prompts for password ( Which is right)

      2.Second Login Node 2 -> Prompts for password ( which is wrong)

       

       

      Please could you help in setting up the session replication using mod_cluster in domain mode please?

       

      Thanks in Advance.

      Kowshik NS