1 Reply Latest reply on Jan 21, 2015 8:39 AM by Maciej Swiderski

    Kjar Deployment to Nexus Not working in JBPM-CONSOLE

    Zahid Ahmed Prs Newbie

      Hi,

       

      I am using kie-workbench 6.0 and was integrating it with NEXUS - SONATYPE M2 Repository. When do I "build and deploy", Kie-Workbench creates the kJar and DEPLOYs it into the local repository in my machine. Additionall when creating a project in workbench I added <distributionManagement> in pom.xml and provided the link to my organization's NEXUS SONATYPE repository, as follows. This deploys the assets in my local repository and additionally deploys the kjar in the below mentioned repository URL, i.e. organization's central M2 repository server.

       

      <distributionManagement>
          <repository>
            <id>bpmassets</id>
            <url>http://server-in-network:9091/nexus/content/repositories/bpmassets</url>
          </repository>
        </distributionManagement>

       

       

      PROBLEM Statement :

       

           This is not working with JBPM-CONSOLE. At start I noticed that the pom.xml generated in JBPM-CONSOLE is not having the build plugin, i.e. kie-maven-plugin. I added this but still deployment is only happening to my local repository. Nothing is getting posted to the repository in the URL            <url>http://server-in-network:9091/nexus/content/repositories/bpmassets</url>.

       

      SETTINGs.XML

      <settings xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.1.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

        xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.1.0 http://maven.apache.org/xsd/settings-1.1.0.xsd">

       

       

        <localRepository>/apps/jboss/BRMS/drools6-jboss6.1/local-maven-repo</localRepository>

       

       

        <servers>

        <server>

         <id>bpmassets</id>

         <username>deployerpro</username>

         <password>deployerpro</password>

        </server>

         </servers>

       

       

      </settings>

       

      Pom.xml

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <project xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd" xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"

          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

        <modelVersion>4.0.0</modelVersion>

        <groupId>test</groupId>

        <artifactId>test_proj</artifactId>

        <version>1.4-Release</version>

        <name>test-proj</name>

        <description>deploy in maven</description>

        <distributionManagement>

          <repository>

            <id>jbpmprod</id>

            <url>http://server-in-company:9001/nexus/content/repositories/jbpmprod/</url>

          </repository>

        </distributionManagement>

        <repositories>

          <repository>

            <id>guvnor-m2-repo</id>

            <name>Guvnor M2 Repo</name>

            <url>http://dolnxprodvm916:8480/jbpm-console/maven2/</url>

          </repository>

        </repositories>

       

        <build>

          <plugins>

            <plugin>

              <groupId>org.kie</groupId>

              <artifactId>kie-maven-plugin</artifactId>

              <version>6.1.0.CR1</version>

              <extensions>true</extensions>

            </plugin>

          </plugins>

        </build>

       

      </project>