0 Replies Latest reply on Feb 25, 2015 7:17 AM by julian.k

    Is it possible to make an ejb remote connection from wildfly as client/caller to jboss 7.2 as server/provider

    julian.k Newbie

      Is it generally possible to make an ejb remote connection from wildfly as client/caller to jboss 7.2 as server/provider?

       

      i'm trying to migrate jboss 7.2 to wildfly (wildfly-8.2.0.Final).

       

      standalone.xml - subsystem remoting - (client/caller)

      <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:remoting:2.0">
           <connector name="remoting-connector" socket-binding="remoting" security-realm="ApplicationRealm"/>
                <outbound-connections>
                     <remote-outbound-connection name="remote-ejb-connection" outbound-socket-binding-ref="remote-ejb" username="remotuser" security-realm="ejb-security-realm">
                          <properties>
                               <property name="SASL_POLICY_NOANONYMOUS" value="false"/>
                               <property name="SSL_ENABLED" value="false"/>
                               <property name="KEEP_ALIVE" value="true"/>
                               <property name="org.jboss.remoting3.RemotingOptions.HEARTBEAT_INTERVAL" value="60000"/>
                          </properties>
                     </remote-outbound-connection>
                </outbound-connections>
      </subsystem>
      

       

      standalone.xml - subsystem remoting - (server/provider)

      same except xmlns is set to "urn:jboss:domain:remoting:1.1".

       

      sockets on both servers are set to

      <outbound-socket-binding name="remote-ejb">
           <remote-destination host="remote.server.com" port="4447" />
      </outbound-socket-binding>
      

       

      Exception:

      javax.security.sasl.SaslException: Authentication failed: the server presented no authentication mechanisms

       

       

      so my ideas where:

      missing users, wrong configuration in standalone.xml, wrong positioning of jboss-ejb-client.xml...

      but before i try to fix this by playing around i thought about asking if this, what i'm going to do/want, generally works

       

      if you have any tip please let me know...