3 Replies Latest reply on Mar 4, 2015 8:20 AM by Stuart Douglas

    WF9 upstreamish master Undertow strangeness

    Nicklas Karlsson Master

      Hi,

       

      I have a WF9 I built a few weeks ago and trying it out on a Linux host. There are no errors in the logs but when I access any page I get a

       

      08:52:00,453 ERROR [io.undertow.request] (default I/O-1) Undertow request failed HttpServerExchange{ GET /}: java.lang.NullPointerException

              at io.undertow.server.handlers.SetHeaderHandler.handleRequest(SetHeaderHandler.java:57)

              at io.undertow.server.handlers.NameVirtualHostHandler.handleRequest(NameVirtualHostHandler.java:57)

              at io.undertow.server.handlers.error.SimpleErrorPageHandler.handleRequest(SimpleErrorPageHandler.java:76)

              at io.undertow.server.handlers.CanonicalPathHandler.handleRequest(CanonicalPathHandler.java:49)

              at io.undertow.server.handlers.ChannelUpgradeHandler.handleRequest(ChannelUpgradeHandler.java:158)

              at io.undertow.server.Connectors.executeRootHandler(Connectors.java:199)

              at io.undertow.server.protocol.http.HttpReadListener.handleEventWithNoRunningRequest(HttpReadListener.java:189)

              at io.undertow.server.protocol.http.HttpReadListener.handleEvent(HttpReadListener.java:113)

              at io.undertow.server.protocol.http.HttpOpenListener.handleEvent(HttpOpenListener.java:143)

              at io.undertow.server.protocol.http.HttpOpenListener.handleEvent(HttpOpenListener.java:90)

              at io.undertow.server.protocol.http.HttpOpenListener.handleEvent(HttpOpenListener.java:49)

              at org.xnio.ChannelListeners.invokeChannelListener(ChannelListeners.java:92)

              at org.xnio.ChannelListeners$10.handleEvent(ChannelListeners.java:291)

              at org.xnio.ChannelListeners$10.handleEvent(ChannelListeners.java:286)

              at org.xnio.ChannelListeners.invokeChannelListener(ChannelListeners.java:92)

              at org.xnio.nio.NioTcpServerHandle.handleReady(NioTcpServerHandle.java:53)

              at org.xnio.nio.WorkerThread.run(WorkerThread.java:539)

       

      The same Linux host can run 8.1.0 without problems and the same WF9 has been running on other Linux hosts but can anyone give some pointers as what config in the host might be off when it's causing this stacktrace?