0 Replies Latest reply on Jun 12, 2015 8:28 AM by Miika Hakala

    First Hybrid Mobile Project resulting in "Build failed... Build artifact does not exist"

    Miika Hakala Newbie

      Hi all,

       

      Really hope someone can help me out. I'm trying my hand on JBoss and Hybrid Mobile developement (on Win7) but I can't seem to get the most simple apk built. This is the error I get:

      "

      Buildfile: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\build.xml

      -set-mode-check:

      -set-debug-files:

      -check-env:

          [checkenv] Android SDK Tools Revision 24.3.2

          [checkenv] Installed at C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk

      -setup:

              [echo] Project Name: Hybrid

           [gettype] Project Type: Application

      -set-debug-mode:

      -debug-obfuscation-check:

      -pre-build:

      -build-setup:

      [getbuildtools] Using latest Build Tools: 22.0.1

              [echo] Resolving Build Target for Hybrid...

         [gettarget] Project Target:   Android 5.0.1

         [gettarget] API level:        21

              [echo] ----------

              [echo] Creating output directories if needed...

             [mkdir] Created dir: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\bin\res

             [mkdir] Created dir: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\bin\rsObj

             [mkdir] Created dir: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\bin\rsLibs

             [mkdir] Created dir: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\gen

             [mkdir] Created dir: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\bin\classes

             [mkdir] Created dir: C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\bin\dexedLibs

              [echo] ----------

              [echo] Resolving Dependencies for Hybrid...

        [dependency] Library dependencies:

        [dependency] No Libraries

        [dependency]

        [dependency] ------------------

              [echo] ----------

              [echo] Building Libraries with 'debug'...

            [subant] No sub-builds to iterate on

      -code-gen:

      [mergemanifest] Merging AndroidManifest files into one.

      [mergemanifest] Manifest merger disabled. Using project manifest only.

              [echo] Handling aidl files...

              [aidl] No AIDL files to compile.

              [echo] ----------

              [echo] Handling RenderScript files...

              [echo] ----------

              [echo] Handling Resources...

              [aapt] Generating resource IDs...

       

      BUILD FAILED

      C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\tools\ant\build.xml:649: The following error occurred while executing this line:

      C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\tools\ant\build.xml:694: Execute failed: java.io.IOException: Cannot run program "C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android\${aapt}" (in directory "C:\Portable\jbdevstudio\studio\configuration\org.eclipse.osgi\955\data\proj_gen\Hybrid3001\android"): CreateProcess error=2, The system cannot find the file specified

      Total time: 1 second

      "

      Thanks,

      Miika