2 Replies Latest reply on Jul 27, 2015 3:32 PM by Sarika Khandekar

    Add openedge as a datasource in JBOSS EAP 6.1.

    Sarika Khandekar Newbie

      I am trying to add openedge as a datasource in JBOSS EAP 6.1.

      I have openedge.jar in JBOSSEAP_HOME\modules\com\openedge\main. My module.xml is

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <module xmlns="urn:jboss:module:1.0" name="com.openedge">

        <resources>

          <resource-root path="openedge.jar"/>

        </resources>

        <dependencies>

          <module name="javax.api"/>

          <module name="javax.transaction.api"/>

        </dependencies>

      </module>

      In standalone.xml I have

      <datasource jndi-name="java:jboss/datasources/mfgprod" pool-name="mfgprod" enabled="true" use-java-context="true">

                          <connection-url>jdbc:datadirect:openedge://10.0.113.9:5805;databaseName=mfgtest</connection-url>

                          <driver>openedge</driver>

                          <pool>

                              <min-pool-size>5</min-pool-size>

                              <max-pool-size>20</max-pool-size>

                              <prefill>true</prefill>

                          </pool>

                          <security>

                              <user-name>****</user-name>

                              <password>****</password>

                          </security>

                      </datasource>

                      <drivers>           

        <driver name="openedge" module="com.openedge">

          <xa-datasource-class>com.ddtek.jdbc.openedge.OpenEdgeDriver </xa-datasource-class>

        </driver>

       

      But I get error -

      JBAS014612: Operation ("add") failed - address: ([

          ("subsystem" => "datasources"),

          ("jdbc-driver" => "openedge")

      ]): java.util.ServiceConfigurationError: java.sql.Driver: Provider com.ddtek.jdbc.informix.InformixDriver not found

       

      What am I missing here?