1 Reply Latest reply on Jul 28, 2015 3:16 AM by Lyle Wang

    Jboss 6.3 deployment Error

    praveen s Newbie

      Jboss: 6.3.2_jasmine

      (I just change the application name to AppName for posting in the group)

      I get the error as follows:

       

      JBAS015870: Deploy of deployment "AppName.ear" was rolled back with the following failure message: {"JBAS014771: Services with missing/unavailable dependencies" => ["jboss.deployment.unit.\"AppName.ear\".PARSE is missing [jboss.deployment.subunit.\"AppName.ear\".\"AppName.ear/AppNameWeb.war\".STRUCTURE, jboss.deployment.subunit.\"AppName.ear\".\"AppName.ear/AppNameDefault.war\".STRUCTURE, jboss.deployment.subunit.\"AppName.ear\".\"AppName.ear/AppNameEJB.jar\".STRUCTURE]"]}

       

      i am able to deploy the application locally in my machine.But when i go to the server I get this error.My application uses siteminder.

      inside the ear file

      lib

      META-INF

      AppNameDefault.war

      AppNameEJB.jar

      AppNameWeb.war

       

       

      Apllication.xml contains

        <module>

          <web>

            <web-uri>AppNameDefault.war</web-uri>

            <context-root>/</context-root>

          </web>

        </module>

        <module>

          <web>

            <web-uri>AppNameWeb.war</web-uri>

            <context-root>AppNameWeb</context-root>

          </web>

        </module>

        <module>

          <ejb>AppNameEJB.jar</ejb>

        </module>

      </application>

       

       

      application backend=>

      <ejb>AppNameEJB.jar</ejb>

       

       

      application_split_frontend.xml=>

      <display-name>AppName</display-name>

        <module>

          <ejb>AppNameEJB.jar</ejb>

        </module>

        <module>

          <web>

            <web-uri>AppNameWeb.war</web-uri>

            <context-root>AppNameWeb</context-root>

          </web>

        </module>

        <module>

          <web>

            <web-uri>AppNameDefault.war</web-uri>

            <context-root>/</context-root>

          </web>

        </module>

       

      What might be the possible reasons?Can this error cause due to the id access level which I am trying to deploy?

      Is it any way related to the config file?

        • 1. Re: Jboss 6.3 deployment Error
          Lyle Wang Novice

          >> Jboss: 6.3.2_jasmine

          Is this JBoss EAP 6.3.2 ?  Not sure what "jasmine" is here ?


          If it's EAP 6.3 you can do a dependency dump by using CLI command "/core-service=service-container:dump-services"

          Do the dump and search for those ones with "PROBLEM" it will tell you


          In most cases it is missing some resources, for example, datasource or custom module, etc. which is defined / configured on EAP