0 Replies Latest reply on May 4, 2016 4:16 AM by tony anecito

    Getting XNIO no Provider found error on Wildfly 10 Final startup...

    tony anecito Novice

      Hi All,

       

      I tried starting Wildfly (in standalone mode) 10 Final (nothing added just unzipped) and on one system it works fine on another it gives an exception about XNIO Provider not found. I am using JDK 1.8.0_91 on both systems. One is Windows 8.1 the other that works is Windows 10.

       

      Any clue what is wrong. I noticed the check for the java security manager in the standalone script.

       

      Thanks for any hints.

       

      -Tony

       

      The trace from the is:

      01:56:47,934 ERROR [org.jboss.as.controller.management-operation] (Controller Boot Thread) WFLYCTL0013: Operation ("add") failed - address: ([

          ("core-service" => "management"),

          ("management-interface" => "http-interface")

      ]) - failure description: {

          "WFLYCTL0080: Failed services" => {"jboss.serverManagement.controller.management.worker" => "org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.serverManagement.controller.management.worker: Failed to start service

          Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: XNIO001001: No XNIO provider found"},

          "WFLYCTL0288: One or more services were unable to start due to one or more indirect dependencies not being available." => {

              "Services that were unable to start:" => [

                  "jboss.remoting.endpoint.management",

                  "jboss.remoting.endpoint.management.channel.management",

                  "jboss.remoting.management.channel.registry",

                  "jboss.serverManagement.controller.management.http",

                  "jboss.serverManagement.controller.management.http.shutdown"

              ],

              "Services that may be the cause:" => ["jboss.remoting.remotingConnectorInfoService.http-remoting-connector"]

          }