0 Replies Latest reply on Aug 2, 2016 10:05 AM by Tejas Shah

    Cross site replication

    Tejas Shah Novice

      Hello nadirx sebastian.laskawiec rvansa

       

      i was created a cross site replication using below steps.but its not working on another domain(Jboss).even  cache is  not reflact on another domain. second domain give me a below error.

       

       

      Changes made in Tejas domain.xml

       

      (a) Added <channel name="xsite" stack="tcp"/>

      (b) Made relay entry as

                      <relay site="Tejas">

                            <remote-site name="Jboss" channel="xsite"/>

                      </relay>

      (c) Then Added JBOSS in the Back up site as

                    <distributed-cache name="default" mode="SYNC" segments="20" owners="2" remote-timeout="30000" start="EAGER">

                              <locking acquire-timeout="30000" concurrency-level="1000" striping="false"/>

                              <transaction mode="NONE"/>

                              <backups>

                                      <backup site="Jboss" strategy="SYNC" enabled="true" />

                              </backups>

                    </distributed-cache>

      (d) Add a property tag inside the TCP stack inside  <stacks default="${jboss.default.jgroups.stack:udp}">\<stack name="tcp"> tag. It will look something like this -

      <stack name="tcp">
          <transport type="TCP" socket-binding="jgroups-tcp"/>
          <protocol type="TCPPING"> 
            <property name="initial_hosts">192.168.156.111[7600],192.168.154.191[7600]</property> 
            <property name="port_range">10</property> 
          </protocol>

          <protocol type="MERGE3"/>
          <protocol type="FD_SOCK" socket-binding="jgroups-tcp-fd"/>
          <protocol type="FD_ALL"/>
          <protocol type="VERIFY_SUSPECT"/>
          <protocol type="pbcast.NAKACK2">
              <property name="use_mcast_xmit">
                  false
              </property>
          </protocol>
          <protocol type="UNICAST3"/>
          <protocol type="pbcast.STABLE"/>
          <protocol type="pbcast.GMS"/>
          <protocol type="MFC"/>
          <protocol type="FRAG2"/>
      </stack>

       

       

      Changes made in Jboss domain.xml


      (a) Added <channel name="xsite" stack="tcp"/>

      (b) Made relay entry as

                     <relay site="Jboss">

                            <remote-site name="Tejas" channel="xsite"/>

                      </relay>

      (c) Then said this is a remote cache

                               <distributed-cache name="default" mode="SYNC" segments="20" owners="2" remote-timeout="30000" start="EAGER">

                                      <locking acquire-timeout="30000" concurrency-level="1000" striping="false"/>

                                      <transaction mode="NONE"/>

                                      <backup-for remote-cache="default" remote-site="Tejas"/>

                               </distributed-cache>

      (d) Add a property tag inside the TCP stack inside  <stacks default="${jboss.default.jgroups.stack:udp}">\<stack name="tcp"> tag. It will look something like this -

      <stack name="tcp">
          <transport type="TCP" socket-binding="jgroups-tcp"/>
          <protocol type="TCPPING"> 
            <property name="initial_hosts">192.168.156.104[7600],192.168.156.130[7600]</property> 
            <property name="port_range">10</property> 
          </protocol>

          <protocol type="MERGE3"/>
          <protocol type="FD_SOCK" socket-binding="jgroups-tcp-fd"/>
          <protocol type="FD_ALL"/>
          <protocol type="VERIFY_SUSPECT"/>
          <protocol type="pbcast.NAKACK2">
              <property name="use_mcast_xmit">
                  false
              </property>
          </protocol>
          <protocol type="UNICAST3"/>
          <protocol type="pbcast.STABLE"/>
          <protocol type="pbcast.GMS"/>
          <protocol type="MFC"/>
          <protocol type="FRAG2"/>
      </stack>

       

       

       

      ERROR

       

      [Server:server-one] 19:01:30,703 WARN  [org.jgroups.protocols.UDP] (Timer-2,Jboss:server-one) JGRP000032: Jboss:server-one: no physical address for SiteMaster(J

      boss), dropping message


      I was also attached both domain.xml for your refrence.


      please tell is there any wrong configuration  inside xml or any wrong steps ? and if it is wrong how we will setup cross site replication?



      Thanks

      Tejas Shah